Sunday, November 16, 2014

Penjimatan berbaloi dengan pembelian Promosi Omega Guard bulan November ini!

Jika sebelum ni saya cite pasal kepentingan Omega Guard dan saya kongsikan beberapa testimoni, tapi malam ni saya nak cite pendek je apa yang berbaloi sangat kalau anda dapatkan Promosi Omega Guard sama ada Buy 6 free 1 ataupun Beli 2 botol Jimat 5%.  Jadi apa yang anda dapat kakau beli promo Omega Guard Buy 6 Free 1 ni?


Anda akan dapat:
>> Dapat keahlian Shaklee PERCUMA, JIMAT RM65 tau..! Wahh.. camni dapat beli sehelai shawl Al-Humaira Contemporary kan.. cantik tau shawl AHC ni.. 


>> Dapat Pulangan Bonus bernilai RM32++ ok..! Yang ni akan dapat pertengahan bulan depan, bulan Disember tau.. dapatlah makan tengahari kat Secret Recipe kan.. hihi..


>> Sebotol Omega Guard PERCUMA, JIMAT RM136 tau..! Haa.. dapat beli sepasang kasut tumit tinggi Carlo Rino.. hihi..


>> Dan semestinya anda akan dapat mengawal kolestrol, menjadikan kulit wajah anda cantik, dapat membantu anda mengawal berat badan dan macam-macam lagi khasiat serta kebaikan Omega Guard  ni..

Ok, anda juga punyai pilihan iaitu beli 2 botol Omega Guard ni boleh JIMAT RM10 tau..! Dapatlah makan Nasi Beriani Gam Ayam sepinggan masa makan tengahari nanti.. tak gitu..? hihi.. Usah risau tentang lelemak Nasi Beriani Gam tu.. kan dah ada Omega, telan sahaja 3 biji Omega untuk bakar lelemaks tu.. hihi..


Saya dan keluarga saya amalkan Shaklee Omega Guard ni.. belian buy 6 Free 1 ni memang menguntungkan sebab sebotol untuk saya, sebotol untuk suami, sebotol untuk Irfan, sebotol untuk mak saya dan sebotol seorang untuk mak mertua dan ayah mertua saya. Cukup 6 botol.. dan PERCUMA sebotol tu saya boleh hadiahkan kepada Opah saya ke, kakak saya ke, atau adik-beradik yang lain.. UNTUNG dan BERBALOI kan..? Of courselah.. tu sebab saya pilih Shaklee.. hihi.. anda kalau nak dapatkan mana-mana pakej boleh hubungi saya tau sementara promosi masih berlangsung dan sementara stok masih ada..! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in