Monday, November 10, 2014

Omega membantu anak-anak makan makanan kegemaran mereka!

Petang-petang gini saje nak share satu testimoni seorang ibu ni berikan Omega Guard kepada anak-anak beliau.. anak-anak beliau suka makan aiskrim.. tapi sejak berikan Omega Guard ni makan aiskrim pun tak batuk-batuk dah.. aiskrim kan sejuk... ais.. Omega ni bantu memanaskan badan dari dalam tubuh.. jadinya bila suhu badan balance takde ler batuk, selsema, demam tu kan.. betul tak? 

Anak saya Irfan pun gitu gak, sejak makan Omega Guard ni makan aiskrim pun ok je.. anak saya Irfan ni lagilah sensitip dengan sejuk-sejuk ais ni.. AlhamduLILLAH, dengan izin ALLAH jua hendakNya.. kita sebagai ibu hanya berusaha berikan yang terbaik untuk anak-anak.. 

Ingat yea... masa tidak boleh diputarkan kembali.. sedar-sedar je anak dah membesar bagai johan.. masa yang terbaik untuk berikan Omega Guard ni ialah start dari dalam kandungan lagi.. umur 3-4 tahun mesti konsisten berikan Omega ni.. inilah rahsia anak-anak orang Yahudi bijak.. kita orang Islam patut amalkan...

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in