Tuesday, November 4, 2014

Kenaikan bonus Shaklee cecah RM1200 sebulan!

Tak percaya? Yesss...! Itulah sebenarnya... kenaikan bonus Shaklee cecah RM1200 sebulan! SEBULAN tau, bukan setahun ke, dua tahun ke, 3 tahun ke.. saya masih ingat lagi masa saya bekerja dulu nak dapatkan increment camni memang tak dapatlar kan.. hihi.. setahun pun increment paling tinggi dalam 3.5% to 4%, lebih kurang dalam RM100-RM200 setahun. Nak tunggu setahun tu lama rasanya. Pastu tengok-tengok kenaikan adalah RM100! hihi.. AlhamduLILLAH, daripada takde langsung. Itupun rasa dah cukup banyaaakkk... 

Tapi dengan bisnes Shaklee ni saya dah rasa kenaikan 2angka, 3angka dan sekarang ni kenaikan 4angka dalam masa SEBULAN! Banyakkk wooo... AlhamduLILLAH sekali lagi.. inilah berkat usaha, doa dan niat saya ingin berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee dengan anda semua.. of course untuk mendapatkan kenaikan sebegini perlukan PENGORBANAN.. bukan duduk goyang kaki.. hihi... dalam bisnes Shaklee ni takde istilah duduk goyang kaki boleh dapat ribu-riban.. walaupun Shaklee ni bisnes MLM, tapi bisnes Shaklee bukan gitu. Sape berusaha dia akan dapat. Tak kiralah kita di ranking mane pun, bila kita berusaha, kita pasti akan dapat. Pengorbanan perlu untuk berjaya dan lagi satu ialah TIDAK PUTUS ASA. Masa saya dapat kenaikan bonus dalam 2angka ke 3angka, perasaan ini ALLAH sahaja yang tahuuuu.. seronok bukan kepalang..! hihi.. Sekarang ni dengan bonus Shaklee 5 angka sebulan dengan kenaikan cecah RM1200 sebulan, MaShaa ALLAH! banyak yang saya dapat BERI.. 

Jadi, jika anda nak rasa kenaikan bonus sebulan (oh ya! bonus Shaklee ni setiap BULAN tau, bukan setahun sekali.. hihi), nak kenaikan 2angka, 3angka, 4angka, bolehlah buat bisnes Shaklee ni as a side income anda. Saya dulu pun bermula secara part-time.. yang paling best, KPI, target, checklist, dateline semua buat sendiri.. takde boss suruh buat itu buat ini.. takde boss nak marah atau nak ketuk.. hihi.. yang penting, DIRI SENDIRI perlu berusaha dan buattt.. sebab bisnes ini adalah bisnes kita sendiri, bukan orang lain punya.. TAPIIIII... jika anda rasa tak pasti mane nak mula atau anda tiada pengalaman berbisnes, saya boleh beri tunjuk ajar kepada anda.. Jangan risau.. kerana sape join susur galur saya ni memang saya beri KELEBIHAN untuk anda.. 

ALLAH dah kata, Man Jadda Wa Jadda! (^_^)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in