Friday, November 14, 2014

Impian memiliki kereta baru tercapai dengan bisnes online

Sebelum ni kami tak pernah percaya yang kami akan dapat kereta baru lagi.. cukuplah dengan apa yang ade.. masa tu anak baru sorang.. masuk anak kedua, dah mula rasa sempit sebab kamlung kami berdua jauh.. saya di Perak manakala suami di Kedah. Bila balik ke kampung tu perjalanan ambil masa lama.. tambah ada anak-anak yang masih kecil ni lagilah rasa lama bebenor nak sampai... hihi.. barang-barang pulak toksah cakaplah... haha.. memang banyak punyaa... sampai suami saya tanya, "peti ais, mesin basuh takmo bawak sekali ke..?" akakakakakak... nyampah tau cakap gitu.. saya bukanlah mengemas bawak satu lemari atau satu kapal gitu tapi anak-anak saya ni lelaki kedua-duanya.. banyak bermain, bila bermain kuat berpeluh.. baju memang kena kerap tukar, kalo tak nanti badan-badan abes gatal-gatal.. tu yang jadi beg besor tu.. hihi.. 

Haa.. kat situlah terdetiknya idea nak beli kereta baru.. untuk keselesaan perjalanan kami.. kalau nak ikutkan gaji suami saya dan simpanan kami boleh beli kereta baru tapi kami takmo usik kedua-dua tu., AlhamduLILLAH.. dengan bisnes Shaklee kami dapat beli kereta baru.. yang lebih selesa dan juga jimatt.. Dalam marketing plan Shaklee ada 3 C iaitu Cash, Car dan Convention. Kami dah rasa ketiga-tiganya.. cuma dengan adanya Car Bonus yang Shaklee bagi tu, kami tak perlulah kacau duit gaji kami mahupun duit simpanan masa beli kereta tu..


Ni haa.. nak bawak dua orang budak bambam, besor dan bulatt.. hihi..


CAR BONUS pertama kami ialah RM1100.50. Banyak wooo.. tapi shaklee dalam bentuk CASHHH.. so suka hati nak buat apa dengan duit tu.. nak beli kedai kereta pun boleh.. hihi.. kami kumpulkan duit car bonus tu setiap bulan untuk membeli KERETA BARU tanpa usik langsung duit gaji mahupun simpanan. Now, niat kami nak bantu anak-anak buah kami dapatkan CAR BONUS MEREKA pulak..

So uol jika ada simpan hasrat nak berkereta baru tapi takmo sentuh duit gaji atau duit simpanan, boleh saya ajarkan cara untuk mendapatkan Car Bonus Shaklee ni.. kami dah 2 tahun menikmati Car Bonus ni sehinggalah saat ini.. alhamduLILLAH..

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

4 comments:

Kakzakie

Target dah ada tinggal nak tunggu impian tercapai aje ye...

lia ummiirfan

yea kak... kena kerja kerasss... nak bangu yang anak-anak buah saya pulak.. :))

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽

wah besnya... is pun tengah berusaha jugak hi... hohoh (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in