Saturday, November 22, 2014

Hari konvokesyen Irfan

Wahh.. baca blog sana sini semua mak-mak hapdet pasal hari konvo anak-anak.. hihi.. saya pun nak hapdet pasal ni.. Harini hari konvokesyen Irfan.. AlhamduLILLAH.. hari yang dinanti kunjung tiba.. ececece.. ni mak yang lebih pulak yea.. hihi.. teruja uols..! Tapi, tapi, tapi... Irfan pulak tak sihat.. huhuhu.. demam, batuk dan selsema.. actually dah 2-3 hari dia demam tapi semalam dia gigih nak ke sekolah jugak.. Pagi tadi dah siap-siap, lepas tu dia kata tak larat nak ke sekolah.. 

Anyway, takpelah.. ini review sikit masa kekononnya nak ke Hari Konvokesyen dia.. hihi..

Saya tanya kat Irfan, "Irfan ingat tak nak nyanyi lagu Ya Hanana tu caner..?"
Dia jawab, "Ingattt.." 

Siap test nyanyi depan saya setiap malam.. hihi.. Oklah, that's good. Omega Guard shaklee helps a lot! Eh, eh.. sempat iklan pulak yea.. hahaha.. yelah, betul, tak tipu... Omega Guard Shaklee banyak membantu Irfan dalam pembelajarannya.. Irfan dari tak kenal huruf, tak boleh membaca apatah lagi mengira, lepas 3 bulan bersekolah, saya nampak perubahannya.. boleh menulis.. dah kenal huruf dan nombor, dan boleh membaca dah. AlhamduLILLAH..! Selain itu, saya juga sering pantau dia semasa di rumah.. itu dah memang tugas dan tanggungjawab kita sebagai ibu bapa.. kita tak boleh serahkan tugas ini 100% kat cikgu semata-mata.. 

Apapun Tahniah Irfan.. walaupun tak dapat hadirkan diri.. ada hikmahNya.. tahun depan dah naik darjah satu.. mak pulak yang debor.. haha.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in