Wednesday, October 22, 2014

Rahsia untuk mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat dan tona tidak sekata

Selamat pagi semua..! Harini satu Malaya public holiday ekk.. cuti sempena Hari Deepavali.. Oklah, cuti-cuti ni uol buat apa ekk..? Saya so far takde plan lagi.. nak berjalan ke mana pun takde idea.. cuma jap lagi nak jumpa sorang anak biz saya nak ambil barang daripada dia.. 

Anyway, harini nak cite, nak bagi tips untuk anda yang ada masalah kulit kusam, berjerawat dan tona wajah tidak sekata.. masalah kulit kusam dan berjerawat ni dah jadi common di kalangan wanita.. ini disebabkan oleh banyak faktor.. hormon salah satunya.. lepas tu pencemaran, stress, amalan pemakanan yang tidak sihat, tidur dan rehat yang tak cukup, dan banyak lagi.. Bila kulit berjerawat, malu rasanya nak berdepan dengan orang ramai... kalau bercakap pun mesti nak cepat-cepat sebab takut orang tenung muka kita lelama.. takut orang tengok muka kita lelama pastu tenung kat jerawat kita tu kan.. bagi yang kulit kusam lak.. setiap kali nak keluar rumah je mulalah kena tepek bedak tebal-tebal, make-up bagai nak tutup cela.. pastu silap pakai bedak atau make-up, naik lagi jerawat... sebab kulit merengsa.. Nak invest untuk barangan make-up yang berjenama yang dikatakan boleh menutup cela dan kulit kusam ni, mau sekali beli cecah RM500-RM1000.. haaa.. itu yang berjenama.. kalau yang tak branded sangat tu cepat lak abes.. sama gak kena beli banyak kali dalam satu bulan tu.. Jadi, apa solutionnya? Saya cadangkan Skin Care Set Booster untuk anda yang mengalami masalah sebegini.. Sebekum tu meh kita tengok beberapa testimoni bergambar mereka yang mengamalkan Skin Care Set ini yang mengandungi ESP ni..

Haaa.. todiaaa... dalam skin care set ni ada ESP tau... ESP nilah yang mainkan peranan penting untuk memastikan kulit wajah kita dalam tahap yang sihat. Kenapa ESP? Sebab fungsi ESP menyihatkan sel-sel. Kulit kusam tu petanda sel kulit wajah tidak sihat sebab tidak digantikan dengan yang baru. Analoginya camni.. kita yang hidup ni setiap hari perlukan makanan.. nak makan nasi, kueh-mueh, mee goreng, nasi ayam, pizza.. panjang senarainya ye tak? hihi.. kalau tak makan badan takde tenaga.. susah nak bergerak nak buat kerja.. jadinya samalah seperti sel-sel kulit kita ni.. makanan sel ialah PROTIN.. so, sel-sel ni pun kena makan setiap hari, barulah boleh buat kerjanya.. iaitu menggantikan sel-sel yang rosak kepada sel-sel yang baru.. jadinya dapatlah hasil kulit wajah yang diidam-idamkan.. tu sebab dalam gambar di atas ni.. kulit wajah mereka nampak TOTALLY DIFFERENT sebelum dan selepas consume ESP. Dan lagi satu, ada kajian menyatakan, jika kita mengambil makanan yang rendah indeks glisemik dapat membantu mengurangkan masalah jerawat dan jerawat segan nak naik.

Ini set yang mereka consume
Rangkaian supplemen di dalam gambar ni adalah cadangan sahaja. Jika anda ada kekangan bajet atau inginkan tahu apa yang bersesuaian untuk mengatasi masalah anda, boleh hubungi saya di talian tertera di bawah ini. Oh ya! Shaklee ESP ada promo tau.. tinggal 9 hari sahaja lagi.. rugi tak amik ESP ni yang memainkan peranan penting dalam memastikan kulit wajah kita sihat dan berseri. Hubungi saya tau untuk mendapatkan harga promo ESP anda berserta TIPS EXCLUSIVE untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat dan cantik! :) Barulah semua orang senyum tengok anda dah berseri-seri.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in