Saturday, October 25, 2014

Rahsia anak saya Irfan sihat dari serangan asthma

AlhamduLILLAH, harini hari jadi Irfan. Genap Irfan 6 tahun. Tak sangka masa berlalu begitu cepat. Besar dah anak Ummi.. Bila diingatkan kembali masa 6 tahun lepas, Irfan dengan masalah asthmanya sejak umur 5 bulan. Berulang-alik ke hospital, makan ubat itu, ubat ini.. macam-macam dah try nak tingkatkan sistem imunisasi tubuh badan Irfan.. tapi, semuanya tak berhasil.. AlhamduLILLAH, dipertemukan dengan Shaklee.. Mealshakes merubah hidup Irfan dan hidup saya sebagai ibu! Barulah hilang rasa bimbang dan risau di dalam hati ni.. yelah, hati ibu mana tak risau bila anak asyik jatuh sakit kan.. Dan hari ini Irfan sungguh aktif, cergas, bijak, ceria.. mulut potpetpotpet tu sepanjang masa.. hihi.. 

Apa yang saya berikan kepada Irfan?


Inilah #mealshakes yang Irfan dah consume 3 tahun lamanya.. bila ingat balik, sebelum kenal mealshakes ni, Irfan 2 minggu sekali amik neb kat spital.. antibiotics ni toksah cakaplah.. kalo takde antibiotics ni memang senang kena asthma attack, selsema, batuk, demam.. tapiii sejak dah consume Mealshakes ni alhamduLILLAH sehari ke sehari makin bertambah baik kesihatannya.. jarang kena selsema, batuk dan demam.. dan boleh dikira dengan jari setahun tu kadang-kadang ada sekali je amik neb..! AlhamduLILLAH.. sebagai ibu saya pilih yang terbaik untuk beri yang terbaik demi anak-anak saya.. :))


Promo Mealshakes Buy 3 Free 1 tinggal 6 hari sahaja lagi. Masih sempat jika nak dapatkan setin untuk anak anda. Setin Mealshakes RM114 (retail price). Boleh hubungi saya untuk mendapatkan Harga Promo Mealshakes

Setiap pembelian dengan UmmiIrfan.Com anda akan mendapat EXCLUSIVE TIPS, konsultasi percuma berterusan dan jadual pemakanan vitamin-vitamin anda. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in