Friday, October 10, 2014

Nak jadi ahli shaklee dengan percuma. Bagaimana caranya?

Ramai yang bertanya bagaimana nak jadi ahli Shaklee?

Ada dua cara:
1. Bayar RM65 (Yuran seumur hidup sekali sahaja.. murah dah tu..)
2. Cara lain adalah: Dgn membeli produk2 shaklee (pada harga member) berjumlah minimum rm650++ menggunakan ID baru anda (automatik bleh guna terus), automatik anda mendapat membership shaklee FREE (plus rebet cash dlm RM30 yg akan dibyr pada bulan berikutnya). 

Bagaimana?
Hantar butir peribadi (Nama penuh seperti dalam IC, no fone, Alamat, no IC, no akaun bank (bank apa pun boleh) untuk saya tolong registerkan. Registration process semuanya secara online, dan once registered anda akan terus dapat no ID dan Password untuk login ke website shaklee iaitu www.shaklee2u.com.my. Sila tambah RM10 untuk shipping charge by Shaklee. Shaklee akan hantar member kit kepada anda via GDex courier.

Cara bayaran:
Bayar ke akaun saya Maybank -1622-6340-4075 atas nama Rafaliah Md Yusop. Sila notify saya di 012-2541296 setelah anda membuat bayaran. 
Sila tunggu 1-2hari utk Shaklee menghantar member kit anda.

Haa.. itu cara nak jadi ahli Shaklee. Simple dan mudah sebab sekarang ni semuanya dibuat secara online.  Ada soalan-soalan lain? Jom teruskan pembacaan anda. 

Soalan-soalan lain yg berkaitan:
POINT SHAKLEE TU BOLEH REDEEM DAPAT APA?
takde redeem barang2 ni...tapi diberi cash back….after kumpul certain2 point that month…dia akan calculate dan kasi reward dlm bentuk cash(RM)

SHAKLEE ADA VITAMIN JE KE?
Shaklee bukan ada vitamin2 je,tapi ada home care product(laundry,dishwash,softener),air filter,water filter...tetapi CORE product shaklee adalah vitamin....(most of the product saya dah try..and mmg bestttttt....cuma belum habih share kat blog je....hehe)

APA LAGI KELEBIHAN?
Dapat purchase barang2 shaklee 20% lagi murah dan kalau ade ID sendiri lebih senang..boleh share dgn famili,kawan2....yelah kut2 tibe2 lost contact dgn saya ke..hehe

ALA..BUATPE JADI MEMBER...SAYA TAKNAK BERNIAGA. SAYA NAK MAKAN JER..
lagi satu... kalo rasa nak consume je, taknak buat bisnes..pun takpe..consume jerla...takda sape pakse buat bisnes..hehehe..tapi macam saya bagitau tadi bila ada ID sendiri,boleh gune untuk sendiri dan famili..kumpul point dapat cash back dari SHAKLEE.....let say..kite beli2 barang ..kita beli,kwn2 kita beli,family kita beli…alih2 point kita ada 600....then next month automatik Shaklee kasik balik rm200..(lebih kuranglaa..ada formulanya)... okayla kan..sapa nak kasi?.bukan kita pulun cari org..cume share dgn kawan2..dapat cash back tu..suke hatilah nak beli apa pun…or at least cover budget beli supplemen takdela usik duit gaji..hihi..

Kann...

Bulan ni ada Promo Shaklee ESP. Kalau nak jadi ahli Shaklee beli 1 set Promo ESP ni terus dapat Free Membership. 


** Bagi yang berminat, anda boleh daftar terus dengan FREE MEMBERSHIP. Contohnya bulan ni ada Promo ESP Buy 6 Free 1, dengan pembelian 1 set promo ESP ni anda akan dapat FREE MEMBERSHIP dan uv akan terus masuk ke ID anda. UVnya dalam 234uv, bersamaan RM36++ masuk terus ke acct bank anda next month. Walaupun hanya RM36++ cash back, sape nak bagi ye tak? (^_^)


Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in