Tuesday, October 14, 2014

Kerap menyusu rasa lapar... caner nak atasi rasa lapar ni..?

Haaa... saya pasti ramai ibu-ibu menyusu mengalami perasaan gitu kan..? Saya pun sama jugak sebab saya pun seorang ibu menyusu.. memang rasa nak makan sentiasa je setiap kali lepas menyusu.. apa tidaknya, abes segalanya disedut oleh baby semasa menyusu.. hihi.. tapi.. takkanlah asyik nak makan nasik je kan... kang naik pulak kandungan gula dalam darah.. abes tu takkan asyik nak makan kek, donut, brownies, chocolate.. eishhh.., yang tu lagilah berlemak dan berkalori tinggi.. abes caner ni..? nak kawal rasa lapar ni..? 

Saya amalkan Shaklee ESP untuk mengawal rasa lapar saya. Dalam set penyusuan lengkap Shaklee yang ada Vitalea, Vitamin C, B-Complex, Alfalfa, Ostematrix tu ada ESP sekali. Selain membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu dengan konsisten, ESP jugak membantu saya mengawal rasa lapar.. Saya minum 3 kali sehari.. pagi, tengahari atau petang dan malam sebelum tidur. AlhamduLILLAH, setakat ni berat badan masih mentennnn... uol tak caya? Berat badan saya sebelum pregnant dan sekarang ni sama je.. hihi.. cer tengok gambar kat bawah ni.. sama je kan... hihi..


Sebelum dan selepas melahirkan Yusuf berat badan saya sama je sampailah sekarang ni... 50kg .. hihi.. rahsianya? Set penyusuan lengkap Shaklee berserta ESP

Tular... I dah cakap dari dulu lagiiiii.... ESP ni tak menggemukkan malah membantu mengawal rasa lapar... sape tak minum ESP memang rugiii.. nak menten kurus macam I minumlah ESP.. ;) dan lagi satu kulit wajah pun berseri-seri macam I jugak nanti... hihi..

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in