Saturday, September 6, 2014

Testimoni Shaklee Collagen Powder --> Wajah BEBAS JERAGAT, TAK PERLU MAKE-UP!

Bila cerita pasal kolagen ni memang kaum wanitalah paling sukaaaaa nak dengar dan nak tahu.. lumrah wanita memang suka kelihatan cantik, berseri, menawan, anjal... sebut jelah semuanya yang best-best semua wanita sukaaaa... pastu dah cantik nak cantik lagiii... bukan untuk sape pun.. untuk insan tersayang katanyaa... takpe.. dapat pahala gituu.. 

So, harini saya nak share satu testimoni mereka yang mengamalkan Shaklee Collagen Powder ni.. Testimoni ni kalau google memang jumpa, tapi saya suka nak tepek kat blog saya sebab saya suka bercerita dalam blog... rasa lebih dekat dengan anda semua.. Meh kita baca testimoni kat bawah ni..

Saya takleh nak cakap apalagi sebab testimoni dah pun "bercakap"., hihi... yang pasti bulan ni ramaaiiiii ambil Shaklee Collagen Powder sebab ada Promo Buy 6 Free 1. Beli 6 dapat 7! Bukan itu sajer.. dengan pembelian Buy 6 Free 1 ni anda juga layak dapat FREE MEMBERSHIP, FREE DELIVERY dan dapat Cash BONUS RM110++ !! Best kan!! Dah lar jimattt, pastu siap dapat cash BONUS lagi... 


Memang rugi sape tak ambil peluang bulan ni..Oh ya! Sekotak tu untuk 15 hari, jadinya 7 kotak tahan untuk 3.5bulan! Jimatttt..! Harga retail sekotak RM298, kalau nak tahu harga promo, boleh hubungi saya.. detail saya ada kat bawah ni.. 


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in