Wednesday, September 3, 2014

Testimoni Mealshakes --> "Penyakit" susah nak singgah kata Puan Suria

Haa.. pepagi ni testimoni panassss...panasss... sepanass kopi yang anda minum tu.. eheks.. Actually banyak dah kan saya share testimoni Mealshakes dan anak asthma ni.. harini saya nak share lak testimoni Puan Suria yang tinggal di Banting dan memberikan Mealshakes kepada anaknya Nur Kasih (ehh... cam nama watak dalam drama lar.. hihi..) .. Jom kita ikuti kisah anak beliau...
-----------------------------------------------------------------------------
My little princes Nur Kasih menghidap asma. Kasih kerap kena demam selsema. Lagi2 kalau musim hujan selsema,batuk & asma pun menyerang. Silap2 sampai kena admit di hospital. Di sebabkan asyik demam selsema badannya pun makin hari makin susut. Dan saya sebagai ibu mestilah susah hatikan, kalau ank2 sentiasa tak sihat. So, saya berikan Kasih suplemen MealShakes setiap hari.



Gambar ni masa lepas discharge hospital. Kasih nak makan KFC, Kesian dia..

Dulu Kasih selalu kena amik Neb, sekarang tidak lagi yeay!!
Setiap pagi sebelum ke sekolah saya akan berikan Kasih minum Mealshakes. Hanya segelas sehari  (sebenarnya kasih masih susu botol lagi hihii) saya campur Meal Shake dalam susu dia. hanya satu skop. Dan lihatlah, Kasih saya makin sihat & debab..hhihihi..selera makan pun bertambah. Kalau dulu, tiap2 bulan mesti kena flu & batuk2. tapi sekarang even lepas main hujan masih aktif hehhe..penyakit pun susah nak "singgah". Otak dia pun semakin bijak. Alhamdulillah. Selain Mealshakes saya juga berikan kasih suplemen Omega Guard (Minyak Ikan) & Nutriferon (SET ASTHMA SHAKLEE)


Ni dia budak debab merajuk..penangan Mealshakes!

Ni gambar sisi..cer tengok pipi dan pewut dia "tembam" hihihi
--------------------------------------------------------------
Tudia... panjang beliau cerita tentang anaknya kann.. ibu mana tak risau bila anak-anak asyik jatuh sakit... nak gi kerja pun berat hati.. nak tinggalkan kat taska pun rasa sedih.. i knoww.. saya pun pernah alami situasi camni, suatu ketika dulu.. dan saya pun berikan anak saya Mealshakes untuk memperkuatkan sistem imunisasi badannya. Jadi, apa salahnya kita berusaha dengan memberikan Mealshakes ni kepada anak-anak kita agar kesihatan mereka terjamin dan hati kita pun tak risau bila di tempat kerja.. ;-)

Hubungi saya untuk mendapatkan Mealshakes bulan ini.. Buy 3 Free 1 tau.. besttt...

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in