Tuesday, September 30, 2014

Shaklee Motivation Rally September 2014

Ahad lepas, 28hb September, saya dijemput untuk ke Shaklee Motivation Rally sebagai penerima pengiktirafan hanya untuk business leader sahaja. AlhamdLILLAH, dulu pernah dijemput tapi tak dapat pergi. Masa tu tahun 2012, saya masih di rank Supervisor-Senior Supervisor dan masa tu Shaklee buat recognition untuk rank Supervisor dan Senior Supervisor berasingan.. tak buat sekali dalam National Conference. AlhamduLILLAH, dah ramai business leader dalam Shaklee ni orang Melayu.. bestt... sape kata orang Melayu tak boleh cemerlang dalam business? Apatah lagi dalam business Shaklee.. yang mudah dan sangat mendapat sambutan tak kira umur, tua, muda, kecil, besar, semua generasilah..! Yang pasti kebaikan produk-produk Shaklee memang tiada tandingannya. Kami semua bermula dengan berkongsi... sharing apa yang kami rasa sebelum dan selepas makan Shaklee... kami berkongsi pengalaman kami makan Shaklee.. kami berkongsi kegembiraan kerana dapat membantu orang ramai mendapat kesihatan yang lebih baik, dapat mengukuhkan lagi kewangan keluarga, dapat memantapkan akidah dan agama kami... wahh... memang bestt... saya rasa sungguh bertuah kerana dipilih untuk menjalankan bisnes Shaklee ini.. yes.. bisnes Shaklee lebih dari sekadar berbisnes kerana wang semata-mata.. 

AlhamduLILLAH, sepanjang saya berbisnes Shaklee (dah 3 tahun ni), saya dapat melahirkan seorang key leader (Sr Coordinator) dan 6 orang leader (4 Supervisor, 2 orang Senior Supervisor). Bermakna saya sudah mempunyai organisasi sendiri yang mane pada permulaannya hanya ingin berkongsi kebaikan produk-produk Shaklee sahaja. Dan ini juga bermakna saya dapat membantu downlines saya menjana income 4 angka dan 5 angka. Ada yang dah rasa Car Bonus pun! AlhamduLILLAH..! inilah anugerah ALLAH yang tidak terkira bila dapat saya membantu mereka. Hebat sungguh kuasaNya. Mereka semua ini hadir untuk menerima pengiktirafan. Saya bangga dengan anak-anak bisnes saya. Mereka mengorak langkah seperti saya juga. Mereka memulakan bisnes ini sendiri juga. Mereka memulakan bisnes ini dengan hanya berkongsi! 

Jom layan gambar lak..



Mr Victor, Shaklee Regional Manager, dan Mr Bradford, Shaklee President International kat belakang tu

Memang best bila buat recognition gini, apatah lagi bila saya dapat membawa anak-anak bisnes saya bersama-sama saya. Perasaan ini hanya ALLAH sahaja yang tahu. 

So, who's next? Adakah anda orangnya? Jom hubungi saya untuk mengetahui selok-belok berbisnes Shaklee. Tapi sebelum tu perlulah register sebagai ahli Shaklee dulu yea.. hihi.. Hubungi saya pada nombor tertera di bawah ini. 

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in