Tuesday, September 9, 2014

Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan untuk masalah kulit wajah

Va va va... ramainya suka dengan Shaklee Collagen Powder ni.. harini dah minum ke belum Shaklee Collagen Powder anda..? rugi, rugi, rugi kalau tak minum lagiii.. kenapa rugi? Well, jika anda konsisten selama 8 minggu dengan Collagen ni, anda akan nampak perbezaannya.. kerana SCP ni dah TERBUKTI BERKESAN memperbaiki tekstur kulit dalam masa 8 minggu. Haa.. kalau harini minum, esok tak minum, jangan menyesal jika apa yang anda idamkan tak tercapai.. perlu konsisten 8 minggu ok!


Ok, meh tengok testimoni pulak..


Sape tak seronok kan bila kulit wajah bersih, gebu, bebas jerawat, black head, white head gone.. memang seronoklah.. barulah rasa yakin nak bercakap dengan orang ramai, betul tak? 

Jadi, jangan rasa down bila ada masalah kulit wajah bila dah cuba macam-macam produk.. haishh, saya dulu pun pernah alaminya.. so, sekarang ni ambillah Shaklee Collagen Powder ni untuk kesan yang menakjubkan.. testimoni pun banyak saya share untuk bacaan anda.. hubungi saya ok!

Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan] 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in