Tuesday, September 2, 2014

Promosi Berganda sepanjang bulan September ini...

Fuhh..! harini baru dapat hapdet bloggg.. last week dari 27.8-29.8 Yusuf masuk ward sebab ada virus dalam paru-paru dia... well, tak teruk mane pun tapi risau sebab dia alami rapid breathing dan takmo makan dan minum air.. nak breastfeed jer.. oklah kan.. hihi.. sebab breastfeed dia sekerap-kerapnya jadi dia tak lama dok kat spital tu.. masuk hari ke-3 dah sembuh dan doktor pakar benarkan kami balik.. yeayy! Lepas tu weekend tu pulak balik ke Ipoh sebab mak buat kenduri arwah abah.. Mane tak kelam kabut kan.. haha... keluar dari spital terus balik ke kampung lak.. jadinya harinilah baru dapat tarik nafas lega sikit nak update nak update blog. 

Oklah, i knowww... uol mesti tertunggu-tunggu apa PROMO bulan September ni kan... ke dah tahu dah..? hihi... yezzaaaa... bulan ni Shaklee buat Double Promotion ! Shaklee Mealshakes Buy 3 Free 1 dan Shaklee Collagen Powder Buy 6 Free 1 !!! Besttt gillerrr... Promo kalini satu family boleh makan... yang penting jimattt dan berbaloiii.. 





Ni saya share link testimoni Mealshakes dan testimoni Shaklee Collagen Powder.. 

Oklah, sebenarnya tak dapat nak taip lelama.. ni sambil menaip pun dok meriba Yusuf... hihi.. asyik nak berkepit je anak bujang sorang ni.. manja terlebih-lebih ni nampaknya.. ekekek.. 

Kalau uol nak Mealshakes or Collagen jangan segan, jangan malu untuk roger saya naaa.. tak semestinya kena beli semua sekaligus, nak beli setin Mealshakes pun boleh atau nak beli 2-3 kotak Collagen pun bolehh.. 

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in