Friday, September 5, 2014

Opps! Miss Rita Rudaini pun minum Shaklee Collagen Powder, uols!

Kelmarin saya scroll InstaGram, kemudian sajer tengok IG Rita Rudaini (saya follower beliau..hiks..hiks..).. tetiba nampak photo ni kat dalam IG beliau... wahhh... Miss Rita ni dahlar jual coffee dan angel mask yang ada kolagen, beliau top-up lagi dengan Shaklee Collagen Powder lagii.. patutlah kulit wajah beliau putih berseri, cantik, anjal, licin, bebas jerawat... memang cantiklah..! Pendek kata, kulit wajah beliau ni menjadi idaman setiap wanita di Malaya ni.. betul tak..? Dann.. bukan Kolagen Shaklee jer beliau consume.. Vivix pun beliau consume.. untuk anak-anak beliau, beliau berikan Mealshakes..


Apa kebaikan Shaklee Collagen Powder ni?

Apa pula KEISTIMEWAAN Shaklee Collagen Powder ni berbanding kolagen lain yang ada di pasaran?
Ini kerana Shaklee Collagen Powder menggunakan sisik ikan merah laut dalam yang mana ikan ni hanya tinggal 4000m kedalaman laut.. dah tentulah bebas toksik kan.. lagi satu ialah MOLEKUL kolagen Shaklee ialah 1000 Dalton.. 1000 Dalton ni dah cukup untuk tubuh badan serap semuanya... tak perlu lebih daripada 1000 Dalton, rugi je nanti terbuang dari tubuh badan..



Tapi kenapa kita perlukan kolagen?
Pertamanya badan kita akan kehilangan kolagen semulajadi setiap hari. Keduanya kita kurang juga mengambil makanan yang kaya vitamin C untuk boost pengeluaran kolagen asli dalam badan. Jadi lama- lama kendur kerepot dengan pantas.

Kehilangan kolagen dalam badan menyebabkan pori-pori wajah mudah terbuka, lalu memudahkan ia tersumbat oleh kekotoran yang menyebabkan jerawat. 

Jom pilih Shaklee Collagen Powder. Boleh diminum oleh menggantikan kolagen yang hilang dan dibuat masker wajah untuk mengecilkan pori-pori. 

Hubungi saya untuk pesanan anda.


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in