Wednesday, September 17, 2014

Kenapa Mealshakes terbukti berkesan meningkatkan selera dan meningkatkan sistem imun anak?

Sejak semalam saya update dengan setiap Promo Mealshakes Buy 3 Free 1 kita boleh menderma di mana 10% dari pembelian kita tu akan disalurkan ke 2000 buah rumah kanak-kanak yang kurang bernasib baik, ramai rupanya dah booked nak beli 1 set setiap seorang. AlhamduLILLAH.. saya percaya dan yakin setiap anda yang membaca entry ni adalah seorang yang berhati mulia dan bermurah hati.. bayangkan kita mendapat doa daripada mereka yang menerima pemberian kita tu.. MaShaa ALLAH, best kan.. 

Ok, itu cite membeli sambil beramal.. harini saya nak continue berkongsi cerita ibu-ibu yang memberikan Mealshakes untuk anak-anak mereka.. Jom kita baca testimoni dua orang ibu ini..








Kenapa Mealshakes terbukti berkesan meningkatkan selera anak anda, membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan anak? Ini kerana Mealshakes mengandungi 24 jenis multivitamin dan multimineral termasuk protin dan fiber. Nutrisi lengkap yang diperlukan oleh tubuh badan anak-anak kita.


Kiranya setin Mealshakes ni dah lengkap semuanya. Segelas bancuhan Mealshakes anak kita akan mendapat semua khasiatnya.. especially anak-anak kita yang memilih makan tu kan.. picky eater kata orang.. sayur tak makan (anak saya pun sama.. hihi..), ayam tak makan, ikan takmo.. buah taknak.. haish serba-serbi taknak.. nak nasik, ikan dan kicappp.. itu je... dah definitely kita perlu beri sokongan supplemen kepada anak-anak kita ni. Kalau tak bagi, memang mudah penyakit hinggap dan virus menyerang.. mudah jatuh sakit.. of courselah ada masa anak kita akan jatuh sakit, tapi, sekurang-kurangnya kita berusaha KURANGKAN KEKERAPAN mereka jatuh sakit tu.. supaya mereka dapat menikmati kehidupan kanak-kanak mereka dengan happyyy... susah hati kan bila anak asyik demam, selsema, batuk... harini baik, minggu depan sakit balik... kesiyannn.. 

Saya berikan Mealshakes kepada anak saya Irfan sejak 3 tahun lepas lagi... anak saya ni yang mengidap asthma memang tak tinggal supplemen Mealshakes ni.. Anda nak cuba? Boleh hubungi saya untuk mendapatkannya. 

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in