Saturday, September 27, 2014

Jom bermasker dengan Collagen, Vivix dan Vitamin E

Orait darlings... seperti yang dijanjikan semalam, ni saya share cara nak bermasker dengan Collagen, Vivix dan Vitamin E. Entry ni khusus untuk uol yang malas macam saya ni haa... hihi.. malas apa? Malas nak ber'make-up' bila keluar rumah, atau ke mana-mana sahaja... hehehe... saya ni keluar rumah pun tak pakai bedak.. malas pun ye, terlupa pun ye.. ekekeke.. masker ni boleh buat bebila masa sajer.. taoikan for the best results, uol biarkan lagi lama, lagi best results dia.. kelmarin saya biarkan sejam je, harini saya nak biarkan dua jam, nak tengok apa bezanya.. oh yes, sambil menulis blog pun saya tengah pakai masker ni tau.. haha..


Ni hasilnya... kalau tengokkan muka saya dengan baby saya Yusuf ni macam nak sama kan... walaupun saya tak dapat hasil macam kulit baby 100%, tapi sipi-sipi tu adaaaa... hihi... daripada takde kan.. umur dah 3 series ni nak dapat balik kulit macam baby ingat senang ke? ahaks! 
tapi minum dan masker dengan Shaklee Collagen Powder, boleh aje uols! 


Ramai dah cuba masker ni tau, dan memang suka dengan hasilnya. Kalau nak tau apa kesan ke atas kulit wajah anda, kenalah cuba sendiri! Saya sudah! (^___^)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in