Saturday, September 27, 2014

Jeragat pudar selepas sekotak Shaklee Collagen Powder

Weekend kembali lagi...! Hoyeah..! Apa aktiviti harini? Dah plan apa nak buat dengan family? Mesti bestkann..! Saya pun dah plan nak jakan-jalan cari makan dengan family.. hihi... yess... saya ni memang suka makan.. hihi... dan suka travel.. kalau travel tu mesti risau kulit wajah kering, pastu sunburn.. maklumlah Malaysia ni cuacanya panas menyegholang (kata oghang Peghak) hihihi... kalau dulu nak keluar rumah je mesti pakai sunblock bagai.. syaa ni pulak kulit jenis sensitif. Kalau salah brand atau active sangat SPF dia tu mulalah kulit wajah merengsa.. jadi merah, gelap dan terbakar.. pastu jadi cam haywire dah kulit wajah.. dengan berminyak, jerawat naik sana-sini, pastu bila kering naik jeragat lak.. aduss.. nangisss ok.. tapiiii... sekarang saya tak risau dah.. haha., sebab apa... sebab saya dah minum Shaklee Collagen Powder setiap hari dan buat masker sekali.. memang besttt... tak perlu risau dah kalau sunburn tu cecepat buat masker dengan collagen, memang superb-amazing hasilnya! Nanti esok saya share tips nak buat masker dengan Collagen ok!

Dan kat bawah ni saya nak share testimoni salah seorang customer saya yang mengambil Shaklee Collagen Powder. Tengok tu perbezaan selepas satu kotak abes licinn... ketara ok perbezaannya! 


Apa ingredients yang best dalam Shaklee Collagen Powder ni yang menjadikan ianya soooooo specialllll..? Pertamanya of course lah disebabkan bahan utamanya iaitu 4000mg Red Snapper Scale (RSS) tu.. ini premium kolagen ok.. sebab RSS ni dapat diserap sepenuhnya oleh tubuh badan. Lagi pulak molekulnya yang bernilai 1000 Dalton memang confirmmmm diserap sepenuhnya oleh tubuh badan. Jangan pilih molekul yang lebih dari 1000 Dalton sebab badan takleh serap. Pastu badan akan flush out. Jadinya rugi jer kan.. beli kolagen memahal pastu takleh nak serap lak.. Jadi, pilihlah Shaklee Collagen Powder ni molekulnya 1000 Dalton sahaja. Lagi satu, salah satu bahan dalam kolagen ni ialah ada ekstrak Pfaffia yang berupaya mengikat jumlah air yang besar, menghidratkan tisu-tisu badan dan seterusnya membuatkan kulit jadi lembap, lembut dan rata. Haa... itulah specialnya.. adalagi bahannya..tapi untuk anda yang ada masalah macam customer saya ni, boleh ambil Shaklee Collagen Powder ni haa... ingat yea,  kalau kulit wajah kita ada masalah jeragat (terutamanya) dan jerawat itu petanda kulit wajah kita kering! Bila kering memang mudah kulit wajah merengsa dan timbul masalah.

Oh, Shaklee Collagen Powder mahal? Ehem! nak tanya, kalau gi SPA kan (bukan SPA, spa rawatan kulit wajah..), servis muka 1-2 kali siap dengan bubuh serum kat mata tu agak-agaknya berapa kos? Mau cecah sampai RM400 kan! Itu mahal tu! baru sekali dua servis, pastu minggu depan nak buat lagi.. mau telan belanja dekat RM800 untuk servis kulit wajah je kan.. Shaklee Collagen Powder ni diperbuat daripada premium kolagen.. dari RSS kolagen.. tau ke dalam mana nak tangkap RSS ni? haha... dalam tau,.. 5000m dalam laut.. dan sekotak Shaklee Collagen Powder ni harga se-sachet ialah RM19.80 sahaja, ada 15 sachet dan boleh makan untuk 15 hari. Itu dah kira jimaatttt...! Kalau harga promo lagilah jimaattttt tau.... Memang tak sampai RM300 pun dan boleh buat minum dan masker..! Memang betul-betul berbaloi dan jimatttt! Silap haribulan lepas sekotak Shaklee Collagen Powder ni dah tak perlu ke SPA untuk servis muka dan tak perlu bubuh serum kata mata sebab dah hilang 'panda eyes' uols! 

Shaklee Collagen Powder promo tinggal 4 hari sahaja lagiii...! Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Shaklee Collagen Powder anda hari ini ok!

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in