Sunday, September 7, 2014

Jangan makan GLA Complex Shaklee sebab boleh buat rahim bengkak! Opps! Check dulu sebelum sebarkan..

Entri ni saya tulis kol 3.10am harini.. lepas Isha' terus tidorr.. hihi.. As usual, Yusuf tido dalam kol 9.30malam gitu sambil menyusu dengan saya sekali hanyutt... hihi.. Anyway, saya terpanggil untuk menulis sedikit isu berkenaan rahim bengkak sebab makan GLA Complex. Pada mulanya saya tak ambil pot pun cite ni sebab pada saya ini isu remeh yang menunjukkan ada orang nak menjatuhkan nama Shaklee.. tapiii.. saya kongsikan juga dengan anda semua sebab saya juga seorang pengguna GLA Complex yang tegarr.. ehh... takde lak rahim bengkak ke, senget ke, bengkok ke... apa ke.. saya amalkan GLA Complex sebab saya ada cysts dan saya nak hamil... alhamduLILLAH, cyst saya berjaya kecut dan saya berjaya hamil anak kedua setelah menunggu hampir 6 tahun lamanyaa..! Ehh... ni bukan testimoni syok sendiri... bukan saya sorang je rasa gini... boleh baca banyaakkk testimoni berkenaan GLA Complex kat blog saya ni mahupun kat google.. bukan rekaan ok, tak koser nak mereka testimoni... banyak lagi keja lain boleh buatt.. hikhikhik.. 

Jadinya, isu ni kami tanyakan kepada Shaklee Management Malaysia dan Shaklee US. Haa.. sekarang ni kalau ada apa-apa isu berbangkit, Shaklee US pun turun padang untuk solve the problem. Jom kita baca apa feedback Dr Jamie McManus yang arif tentang vitamin-vitamin Shaklee ni..


Nampak tak kat dalam surat tu Dr Jamie CLAIM GLA Complex Shaklee ni dah buat lebih daripada 70 juta dos tanpa sebarang adverse effect..!! Abes di mana dikatakan makan GLA rahim boleh bengkak..?? Jawapannya TIADA BUKTIII makan GLA Complex rahim boleh bengkak! 70 JUTA DOS yea... bukan 70 kali... 70 JUTAAA... produk you mampu ke buat ujian 70 JUTA DOS, chegu Mery..? So, sebelum bercakap atau sebarkan tu, fikir dahulu.. 

Sebenarnya Shaklee dah wujud sejak tahun 1950-an lagi.. Multivitamin pertama di dunia dicipta oleh Shaklee pada tahun 1951... dan untuk pengetahuan semua, setiap kali Shaklee nak keluarkan satu-satu produk, Shaklee akan buat UJIAN KLINIKAL ok... ujian klinikal ni bukan ujian kat tikus ke, ayam ke, arnab ke, ikan ke, tapiiiii ujian ke atas manusia.. lebih daripada 100,000 ujian kualiti di buat ke atas setiap produk sebelum dipasarkan.. bukan main taram je jual produk tau.. Shaklee buat produk dari manusia untuk manusia, bukan untuk ayam ke, itik ke, gajah ke.. jadi anda tidak perlu ragu-ragu mahupun was-was nak gunapakai produk-produk Shaklee ni.. dan selalu ingat tagline produk Shaklee >> Always Safe, Always Works and Always Environment << anda boleh gunakan produk-produk Shaklee dengan penuh yakinnn.. 😊

Oklah, setakat ini sahaja saya ulas isu ni.. jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya terus naa.. Oh, ya! Promo Berganda Kolagen dan Mealshakes masih berlangsung. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Kolagen dan Mealshakes selagi stok masih ada ok. 😊

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk



*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in