Sunday, August 3, 2014

Promosi Ogos 2014 --> Shaklee GLA Complex

Fuhh..! Seminggu beraya.. haha.. seminggu jugak travel sana sini.. penat memang penat tapi enjoyy... yezaa.. itu paling pentingg.. enjoyyy... kalau tak enjoy muka masam mencuka je tu mesti ada yang tak kena tu.. tambah kita perempuan ni kan, kang tersilap cakap sikit kang dah tarik muka masammm.. padahal orang tu cakap gurau-gurau jer.. kalau gurauan pun kita tarik muka masam, tak best nak beraya.. nanti terjangkit orang sebelah lak.. hihihi.. biasalah tuuuu... kita perempuan ni kan, bila hormon tak stabil tu mulalah serba-serbi tak kena, ye tak? tak boleh terusik sikit mesti nak marah, nak stress, nak ngamuk (opps!).. no no no! Jangan camtu akak-akak sekalian.. hormon tak stabil tu kita boleh stabilkan semula.. adalah caranya.. GLA Complex pasti boleh bantu akak-akak sekalian.. Jom kita baca info tentang GLA Complex ni..

"GLA (Gamma Linolenic Acid): Gamma-linolenic acid (GLA) is an omega-6 fatty acid that is found mostly in plant based oils such as borrage seed oil, evening primrose oil, and black currant seed oil".


Apa BEZA GLA Complex Shaklee?
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini AMAT BAGUS untuk SKIN TEXTURE, SKIN REPAIR dan buat SKIN GLOWING tau! (^_^)

Selain itu apa kelebihan dan khasiat GLA Complex Shaklee ni..
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf


Bulan ni ada PROMOSI GLA Complex Buy 6 Free 1. Harga Retail sebotol ialah RM91.25 (Sjung) dan RM95.00 (Sabah/Swak). Kalau beli time PROMO ni memang jimatt.. 

Oh ya! Jika anda nak baca testimoni boleh klik link di bawah ni yea..


Bertindak sekarang. Usah biarkan hormon yang tidak stabil mengganggu hubungan anda suami isteri.  Hubungi saya untuk mendapatkan GLA Complex hari ini yea!

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in