Monday, August 25, 2014

Nak bisnes Shaklee tapi tatau mana nak mulakan? Jom sertai Be A Star Achiever program daripada BPM

Actually last week lagi nak hapdet blog pasal kelas yang saya buat on 17.8.2014 haritu tapi tak berkesempatan.. Internet kat rumah takde sebab TM kata kabel kena curik.. huhu... kenapalah kabel internet rumahku jadi sasaran.. Seminggu jugaklah senyap blog ni tak berhapdet.. jiwa rasa kosong sebab tak dapat sharing kat blog.. banyak nak sharing dengan uol ni.. In Shaa ALLAH saya cuba update sepanjang minggu ini ok!

So kita mulakan dengan cerita kelas yang saya buat on 17.8.2014. Kelas ni memang saya buat khusus untuk level Supervisor yang dah lama 1-2tahun tapi masih tak berganjak jugak ke next level. Yelah, dalam bisnes mesti ada peningkatan kan, barulah orang akan yakin nak berbisnes dengan kita.. jadi, saya ambil peluang ini untuk bantu mereka yang dah lama stuck kat level ni untuk terus berganjak.  jangan tak tahu, income mereka ni yang dalam level ni dah cecah RM2k-RM3k tau.. jadinya saya kongsikan tips, rahsia dan cara untuk bergerak ke next level. Bila bergerak ke next level bermaksud next income akan dapat dalam genggaman. In Shaa ALLAH.. Saya juga ada buat kelas untuk beginner (Start Now or Never), iaitu mereka yang baru 1-2 minggu, atau 1-2 bulan menyertai bisnes Shaklee ni.. biasanya kelas sebegini saya buat pada selected weekend.. 2-3 jam sahaja..

Sebenarnya saya tidak pernah berasa puas dalam bisnes Shaklee ni.. saya masih tak rasa puas untuk membantu rakan-rakan untuk sama-sama naik dan berjaya dalam bisnes ini. Masih banyak yang perlu saya tolong mereka. Masih ramai lagi yang perlu saya bantu dalam bisnes ini. Seronok rasanya bila dapat bantu mereka dapat apa yang saya dah dapat dalam bisnes ni. Yeahh... apa yang saya dapat? Ini yang saya dapat setakat ni >> Car Bonus, Cashhhh (lebih kurang RM150k/annum, setakat ni.. hihi..), Convention (percutian VVIP dengan tajaan Shaklee sepenuhnya), rakan-rakan, kepuasan membantu orang ramai... hmm.. nak senaraikan memang banyaakkkk.. In Shaa ALLAH, saya target akan datang lagi ramai yang saya dapat bantu.. Mungkin ANDA yang perlu saya bantu..? atau ANDA perlukan bantuan..? Boleh sajer saya bantu anda... No worries, dalam bisnes Shaklee ni tiada istilah downline bekerja untuk upline. Sistem pemasarannya adil. Bila kita buat, kita akan dapat. Bila kita usaha, pasti hasilnya milik kita. Bila tak usaha, tiada hasil. Rugii.. Saya suka sistem pemasarannya yang adil. Berbeza dengan MLM yang pernah saya sertai sebelum ini, saya bekerja untuk upline. huhu.. dalam bisnes Shaklee semuanya perlu berusaha. Tak kiralah anda dah ranking tinggi pun mesti berusaha untuk terus berjaya dan menjadi contoh kepada yang lain.. Menarik bunyinya kan.. yes.. memang betullll.. jika nak tau lebih lanjut, boleh register dengan saya dan saya tunjukkan cara-caranya.. in fact, anda boleh mendapatkan income yang anda impikan selama harini tanpa mengejar ranking! Betulll.. adalah caranyaaa... hihi.. tu rahsiaaa.. saya share dengan susur galur saya sahaja. 

Jadi, jika anda berminat nak buat bisnes Shaklee, jangan segan jangan malu, boleh hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli. Tak mahal pun, pendaftaran cuma RM75 sahaja, seumur hidup..! :)

Gambar kat bawah ni adalah mereka yang hadir ke kelas saya haritu. Oh! Jangan tak tahu yea, kami semua adalah WAHM, ibu menyusu, ibu bekerja.. nampak tuu... masing-masing berdukung anak.. hihi.. siapa kata para ibu takleh berbisnes dengan cemerlang? Kami dah buktikannya... Ingat kata pepatah --> Tangan yang menghayunkan buaian boleh menggoncangkan dunia! 



Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]  Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in