Wednesday, August 6, 2014

Masalah parut jerawat? Ikuti testimoni Puan Zainab ini..

Kebanyakan kita orang perempuan ni ada masalah jerawat. Saya dulu pun pernah alaminya tapi masa zaman study. Jerawat yang terukk sekali dalam seumur hidup saya. Bila saya check balik saya pasti ianya ada kaitan dengan period cycle saya yang tidak teratur, yang mana menjurus kepada ketidakseimbangan hormon. Bila hormon tak seimbang, mulalah macam-macam rasa datang, stress, hangin, gelisah, sedih, haishh., macam-macamlah kan.. pastu jerawat lak sebuk nak tumbuh macam cendawan tumbuh lepas hujan.. rimas rasanya.. tak selesa.. pastu jari jemari yang runcing ni mulalah sibuk nak gosoklah, peganglah, itulah, inilah kat kawasan berjerawat tu.. hihi.. masalah jerawat hilang, parut pulak yang timbul, jadi hitam muka sana sini.. tak cantik.. tak elok.. tak rata.. sebab apa parut jerawat jadi hitam? Sebab sel kulit kita ni dibina oleh protin dan ianya digantikan setiap 21 hari.. kita perlukan sumber protin yang berkualiti tinggi untuk membantu sel-sel kulit wajah kita bertukar kepada yag baru. So, harini saya nak share testimoni Puan Zainab yang mempunyai masalah seperti yang saya sebutkan tadi.. jom baca apa feedback beliau..



Apa fungsi keempat-empat vitamin yang beliau amalkan tu?
GLA Complex - Membantu menstabilkan hormon dan mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit wajah.
ESP - Membantu menyihatkan sel-sel supaya sel-sel lama dapat digantikan dengan sel-sel baru.
Vitamin C - Bertindak sebagai kolagen kulit wajah.
Alfalfa - Berfungsi melancarkan proses detoks dan cuci darah. Kadangkala bila usus tidak bersih jerawat pun akan timbul.

Menarikkan set ni? Lengkap untuk satu tubuh badan. Bestt gitu.. bila dalaman kita bersih, makan makanan yang berkhasiat dsn berkualiti, makanya ianya akan terpancar pada wajah kita. Bak kata Prof  Muhaya, "dunia dalaman menentukan dunia luaran kita."

Boleh hubungi saya untuk mendapatkan Budget Skin Care Set anda hari ini bersama-sama konsultasi percuma berterusan, TIPS EXCLUSIVE dan cara pemakanan yang betul. 

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]  Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in