Tuesday, August 5, 2014

Masalah bekas-bekas jerawat, kulit kusam? Sekarang tidak lagi.. dah cantik kulit wajah awak... guna apa yea..? Jom kita ikuti tipsnya

Masalah kulit wajah tak sekata, kusam, jeragat, bekas-bekas jerawat memang buat kita tak tidur malam. Setiap hari bila bangun pagi mesti pikir apalagi yang boleh kita buat untuk elokkan kulit wajah kita ni.. Bukanlah nak nampak cantik, glowing macam retis tu kan.. tapi kalau dapat camtu kira satu bonus.. hihi.. cuma nak bagi elok dan sihat kulit wajah ni.. kita sendiri pun tak rasa rimas.. paling tak best masalah kulit wajah ni buat kita hilang keyakinan diri nak berdepan dengan orang ramai.. sebab bila kita bercakap, orang akan pandang muka kita, mulalah dalam fikiran tu macam-macam fikir.. dia ni pandang aku sebab fokus apa aku cakap ke atau dia pandang kat bekas-bekas jerawat aku ni haa.. huhu.. terus rasa tak konfiden kan.. mulalah duduk tak senang, nak bercakap pun dah lost apa nak cakap.. 

Haa... jadinya, harini saya nak share satu testimoni daripada Puan Jeyanthi yang dipetik dari sini.

"dah sebulan amik GLA..nampak perubahan pada kulit, sebelum ni kulit muka I gelap dan tidak sekata, muka I juga ada banyak pimples scar, sekarang kulit muka I dah nampak cerah, glowing dan licin, pimples dan kesannya juga dah hilang…sampai my husband dan kawan2 I tegur muka I nampak lain sekarang..semakin cantik..heheheh…I feel very happy.. “ Puan Jeyanthi

Nak tahu apa Puan Jeyanthi consume selama sebulan tu? Pastinya GLA Complex dan ESP.



Apakah fungsi GLA dan ESP ??
===============================
Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk
meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh ShakleeGuard, anti-oksidan semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitinya
dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun kedalam sel dan tisu.

✿ Baiki rambut kering dan rambut gugur
✿ Seimbangkan hormon (atasi masalah jerawat)
✿ Kurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering
✿ Baiki bintik penuaan, tinea, kurap
✿ Cantikkan kulit wajah / glowing
✿ Tingkatkan sistem imun tubuh
✿ Memperlahankan proses penuaan
✿ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri 

Asid Amino di dalam ESP penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
✿ Meransang pembentukan semula kulit dan otot
✿ Mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan
✿ Mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot
✿ Percepat sembuhan luka
✿ Mengurangkan kesan parut.
✿ Membekal tenaga dengan segera
✿ Meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga
✿ Mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
✿ Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
✿ Membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua
=========================

Banyak manfaat GLA Complex dan ESP ni bila digabungkan bersama-sama. Ini kira set paling bajet untuk anda yang nak repair skin texture tu.. harga mampu milik ni.. Selain tu, jika anda nak baca testimoni-testimoni yang lain boleh klik link di bawah ni:


Boleh hubungi saya untuk mendapatkan Budget Skin Care Set anda hari ini bersama-sama konsultasi percuma berterusan, TIPS EXCLUSIVE dan cara pemakanan yang betul. 



Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]  Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in