Friday, August 15, 2014

Apa kata mereka yang telah mencuba GLA Complex

Va va va..! Senjak Promosi GLA Complex Buy 6 Free 1 dilancarkan awal Ogos haritu, ramai dah mencubanya dan mula jatuh cinta dengannya.. Mana taknya, GLA Complex ni bukan sahaja membantu masalah simptom PMS, tetapi membantu masalah sakit kepala, sakit perut, senak perut, ketidakselesaan semasa period pain, nak hamil, nak cantik, nak jeragat pudar.. haishh pendek kata, macam-macamlah fungsi GLA ni! Best tau.. saya PALING SUKA GLA ni sebab bila bangun pagi KULIT WAJAH saya rasa MOIST dan SUPPLE jer.. jerawat sebijik haritu pun terus kecutt lepas 2 hari makan GLA.. bestt tau.. haha.. and i believe uol pun patut cuba hokkeyy..
Jom tengok testimoni-testimoni pengguna yang sangat berpuas hati dengan GLA Complex ini. Owh yea sebelum tu .. Sebelum tu kita baca dulu apa perbezaan GLA Complex Shaklee vs EPO : 
Kebanyakkan gla (gamma-linolenic acid) yang ada dipasaran dihasilkan dari evening primrose oil (EPO)..GLA COMPLEX Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi 2 kali ganda gla dalam EPO, 3 kali lebih bioavailabiliti (mampu menyerap dan mengadun kedlm sel dan tisu) dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.
Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega 6. Ianya digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

Ramai yang mengakui bahawa GLA dapat membantu dalam mengurangkan Jeragat dan membaiki tekstur kulit !!





♥Melegakan PMS (sindrom pra-haid)


♥Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid







♥Membantu meningkatkan kesuburan













Well, setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya.. dan ambil GLA Complex ni adalah sebahagian daripada usaha kita.. kalau tak usaha, sampai bila nak tahan sakit ye tak? Sampai bila nak biar jer jeragat dan jerawat tu atas muka kita.. orang dok pandang je.. sampai bila nak stress setiap kali nak period? nanti lama-lama orang pun taknak dekat dengan kita.. asyik hanginn jer.. huhu.. jadi bertindak sebelum masalah jadi melarat sampai tak larat nak bendung dah.. Saya amalkan GLA Complex! Anda bagaimana? Hubungi saya ok..! Pastinya ada EXCLUSIVE TIPS untuk anda bila mendapatkan sebotol GLA Complex daripada UmmiIrfan.Com hari ini. :-)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]  Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in