Tuesday, July 8, 2014

Testimoni Ibu Menyusu - Dulu dan kini hidupnya berbeza setelah kenalSet Penyusuan Shaklee

Lamanyaaaa tak hapdet blog! Oh, blog ni my baby ok... memang kalau tak hapdet sehari rasa tak keruan tapi disebabkan kesihatan tak mengizinkan (eceh...alasan..huhu..), tu yang tak hapdet seminggu. Lama kan! Oklah jadinya harini saya nak hapdet dengan perkongsian daripada Puan Samsiah Sandiwa dari Kota Kinabalu, Sabah. Ikuti perkongsian beliau yang dulu tak kenal Shaklee, mula kenal Shaklee dengan Set Penyusuan Lengkap Shaklee dan sekarang dah jatuh cinta. 


Sebenarnya masa pregnantkan anak kedua beliau, beliau masih dapat meneruskan penyusuan anak pertama beliau sehingga anaknya berumur 2 tahun. AlhamduLILLAH.. kerana vitamin-vitamin Shaklee membantu beliau dalam fasa menyusu dan hamil. Nak tahu apa yang beliau consume? Set di bawah ini...


orait itu sahaja hapdet harini.. Jika anda ingin mendapatkan Set Penyusuan Shaklee ini secara terus daripada Puan Samsiah di Kota Kinabalu, boleh terus hubungi beliau di talian 013-8837901.  Atau anda boleh klik sini untuk order secara online. Untuk COD boleh hubungi saya ok!


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in