Thursday, July 3, 2014

PROMO VIVIX kembali lagiii... sesuwaii sangat sempena nak raya ni kan..! nak wajah bebas cela, berseri dan menawan

Nak tahu apa promosi menarik bulan July ni? Pastinya Shaklee VIVIX..! haha.. uol yang dah lama mengidam nak cantik sihat lawa berseri dengan VIVIX ni saya sarankan amiklah sebotol VIVIX ni. Try test dulu, tengok caner.. Kesannya memang menakjubkan! Pengalaman saya sendiri, bila minum VIVIX ni, dalam masa 3-5 hari dah nampak kesannya. Kalau kulit wajh kusam tu after 3 days dah nampak kesan tau.. haha.. ni bukan overclaim yea, ini share pengalaman sendiri.. Dan saya seorang ibu menyusu pun amik VIVIX ni.. no problem at all..! Apa yang saya nampak, bila saya minum VIVIX, ekzema Yusuf semakin berkurangan dan dia pun makin suka minum susu..! So, ibu-ibu menyusu jika anak anda ada masalah ekzema, minumlah VIVIX ni.. 



Oh, rupanya masih ramai lagi yang tak tahu apa Shaklee VIVIX ni yea.. no worries, anda boleh klik sini untuk baca.. Nak baca testimoni pulakk.. hihi.. bolehh... klik sahaja link di bawah ni ok! ;-)


Ehh..! Hot Mama Rita Rudaini pun minum VIVIX macam iols, uols! hihi..

Sebotol retail price Vivix ni RM475. Boleh KLIK SINI untuk mendapatkannya yea.. ;-)

Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in