Friday, July 11, 2014

Masalah Gastrik? Usah biarkan ianya menjejaskan puasa anda

Ingat lagi tak saya ada kongsi tips nak elak gastrik? Ok, harini dah 12 Ramadhan kan..cepat betul masa berlalu.. hmm.. ada jugak customers yang menghubungi saya untuk mendapat ESP dan Set Mighty 3 Gems sebab dah hampir 2 minggu berpuasa ni mulalah macam-macam masalah timbul. Terlepas waktu sahur, terlambat sahur..bangun trngok tinggal lagi 5 minit je nak masuk Subuh dah.. tak sempat nak makan... pastu terus bersiap untuk ke tempat kerja pulak.. memang rushing semuanya.. bila tengahari, dah pedih perut.. sakitt... terus takleh tahan terpaksa bukak puasa.. Yang berbuka dengan macam-macam juadah pun boleh menimbulkan ketidakselesaan perut.. nak pulak berbuka kat hotel kan, buffet style...macam-macam makan...balik rumah dah tak sedap perutt.. cirit biritt.. haishh..ganggu je nak tunaikan solat-solat sunat.. patutnya bulan ni kita rebut peluang untuk tingkatkan ibadah kita.. tapi bila gastrik menyerangggg... memang melepek lar jawabnya....

Itu sebab saya amalkan Set Mighty 3 Gems semasa bersahur dan berbuka.. saya ni dah memang ibu menyusu perlukan Set Mighty 3 Gems ni..dan sebenarnya saya ni ada pengalaman gastrik masa bulan puasa.. huhu.. tak besttt.. i knew how it feels.. kadang berlarutan sampai 2-3 hari.. tapi sejak minum ESP ni, alhamduLILLAH, puasa pun tak rasa pedih-pedih perut even kekadang tu terlewat bangun sahur.. Dan kat bawah ni saya nak share satu testimoni seorang ibu yang mengalami masalah gastrik setiap kali Ramadhan tiba.. 



Apa yang beliau consume? Pastinya Set Mighty 3 Gems..! Set ni terbukti berkesan dapat membantu kita yang mengalami masalah gastrik ni untuk berpuasa. 


Jika anda ada masalah gastrik, usah biarkan ianya menjejaskan puasa anda. Kita cari solution untuk pastikan kita dapat berpuasa. Buat kerana Allah. In Shaa Allah, dapat pahala. Afterall, set ini adalah salah satu usaha kita untuk berpuasa.. moga Allah permudahkan.. sampai bila nak minum 'air kapur' je  yang bersifat sementara tu..? Jom bertindak sekarang. Hubungi saya untuk mendapatkan Set Mighty 3 Gems ini.


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in