Thursday, July 17, 2014

Ingin menjadi Ahli Shaklee dengan Percuma? Bagaimana? Saya kongsikanTips ini dengan anda..

AlhamduLILLAH.. semakin ramai yang mempercayai dengan kehebatan produk-produk Shaklee.. dan semakin ramai yang pada mulanya daftar sebagai Ahli Shaklee secara suka-suka, akhirnya berminat nak buat bisnes Shaklee ini bersama-sama dengan saya kerana tertarik dengan pelan pemasarannya. Yea.. tidak dinafikan pelan pemasaran Shaklee amat mudah difahami dan amat mudah diapplikasi.. konsepnya mudah, siapa usaha lebih, maka dia akan dapat lebih.. tiada istilah downline keja teruk, kena usaha bagai nak rak tapi upline dapat banyak... tiada juga istilah downline 'bekerja' untuk upline.

Saya dah agak lama dalam bisnes ni.. lama tak lama dah tahun ketiga. Push factor saya yang dulu adalah buat bisnes ni kerana nak berenti keja dan jadi WAHM dah bertukar kepada push factor baru saya iaitu saya nak MEMBERI dengan lebih banyaakkkk lagiii.. pokok pangkalnya setiap bisnes yang kita buat ni adalah kerana NIAT kita.. jika dulu NIAT saya buat bisnes ni sebab nak jaga anak saya Irfan yang ada masalah asthma tu, sekarang NIAT saya ialah nak membantu lebih ramai orang.. yea... mungkin anda yang saya perlu bantu.. ada masalah kewangan? ada masalah kesihatan? ada masalah anak-anak? ataupun yang lain-lain, saya ingin membantu anda mendapatkan apa yang anda IMPIKAN selama hari ini.. kejayaan saya bukan untuk saya seorang... bukan untuk saya bermegah-megah.. tapi kejayaan saya ini saya nak kongsikan dengan anda semua agar anda juga berjaya seperti saya.. ataupun anda berjaya jauhhhh lagi daripada saya... 

Memang tidak dinafikan bila nak mulakan bisnes ni, sokongan adalah AMAT PENTING. Yelah.. kita yang baru start bisnes ni mestilah takut kot tak jadi ke apa ke ye tak? Usah risau dan takut... anda perlu hadapi perasaan takut tu tapiiiii... dengan cara yang bermaruah.. haha..saya akan cerita lebih lanjut jiak anda berjaya daftar dengan saya bulan ini. Oh ya! berkenaan sokongan daripada mentor atau upline atau 'mak' (istilah ini kami pakai kerana kumpulan kami amat rapat antara satu sama lain). Anda boleh KLIK SINI untuk mengetahui SOKONGAN yang bagaimana saya akan berikan kepafa anda yang baru nak mula bisnes ini.

Berbalik kepada tajuk entry hari ini, jika anda ingin menjadi Ahli Shaklee secara PERCUMA! anda boleh dapatkan 2 botol Vivix,


ATAUPUN 3 kotak Shaklee Collagen Powder



ATAUPUN beli apa-apa produk Shaklee dengan jumlah RM700++. 


Bila dah jadi Ahli Shaklee, anda boleh ENJOY DISCOUNT barangan Shaklee pada 15%-25% discount untuk SEMUA PRODUK, SETIAP HARI, SEPANJANG MASA! Lepas tu boleh start bisnes. Nak start bisnes ni tak perlu tunggu.. ianya ibarat jika kita tengah memandu, nak tunggu semua lampu isyarat semua kaler hijau takkan adalah kan.. ada ke..? takde... jadi, mulakan sekarang, usah bertangguh.. kalau mula daftar harini, mula harini, sekurang-kurangnya boleh cover duit gaji yang abes belanja raya bulan ni kan.. sebab Shaklee bayar bonus di pertengahan bulan setiap bulan! Best tak..? haa.. cer bayangkan next month anda dapat EXTRA 3 Angka ke, 4 Angka ke.. orang lain tak dapat tau.. hihi.. jadi, jika berminat nak daftar sebagai Ahli Shaklee secara Percuma, boleh terus hubungi saya ok! 😊

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in