Wednesday, July 23, 2014

First Aid untuk balik kampung dah ada ke belum? Promosi Shaklee Vivix tinggal 8 hari sahaja lagi !

Haa... Promosi Vivix tinggal lagi 8 hari sahaja lagi... saya tau sekarang ni uol tengah bz packing beg, barang-barang keperluan, biskut-biskut raya, baju raya, dan lain-lain lagi ..betul tak..? haa... tapiii... jangan dilupakan vitamin-vitamin untuk mak, ayah, makcik,pakcik, kakak, kakak ipar, adik-beradik yang lain di kampung yea.. Saya bawak balik 'First Aid' saya ni haa.. takde ni memang takleh jalan jauh saya.. Nutriferon, Vivix dan Vitamin C. Ni WAJIBBBB... lagi satu Basic-H.. pun WAJIBBB.. manalah tau travel dengan anak-anak kecik ni kan.. kang nak minum susu lar, nak makan lar dalam keta, nak itu, nak ini.. tumpah sana, tumpah sini... saya tak boleh kotor-kotor ni.. hihi.. bukannya apa, nanti lipas datang menyeranggg.. saya ni amat penakut dengan lipasss..! hihi.. 

Setiap tahun balik raya mesti saya bawak ni semuaa... yang Chewable Vitamin C untuk Irfan.. tapi, kalo tengah drive tu kita nak kunyah-kunyah buat macam gula-gula tu pun bolehh.. hihi.. kenapa saya panggil set ni set 'First Aid'? Haa... sebab saya tak suka makan ubatt.. especially antibiotik. Sebab saya ni ibu menyusu, bila demam ke selsema ke makan antibiotik memang susu akan drop. Tu yang saya taknak tu.. so, saya beralih amik Nutriferon.. selamat untuk Yusuf dan berkesan untuk selsema dan demam. Tak payah antibiotik lagi dah. Vivix tu First aid untuk batuk.. memang mujarabb! Actually First Aid kit saya ni lebih kepada mencegah dari mengubati.. Kos pencegahan adalah jauh lebih murah dari kos mengubati.. saya pasti anda bersetuju dengan saya.. 

Jadinya, uol pun jangan lupa bekalan First Aid uol ok! Kalau takde lagi boleh hubungi saya untuk mendapatkannya secara COD. Di mana saya berada tidak penting, yang penting di mana anda berada.. 


Oh, ya! Vivix Promo pun tinggal lagi 8 hari sebelum abes promo ni. Kalau anda nak bagi hadiah untuk mak ayah di kampung, elok sangatlah bagi Vivix ni.. sebab beli 2 botol dapat FREE Shaklee MEMBERSHIP ! Anda akan dapat CASH BACK bila register percuma ni. Sangat berbaloiii... uol dapat cash back, dapat Free Membership, Free Delivery dan dapat bagi hadiah untuk mak ayah di kampung.. best kan..? besttt bila dapat berbakti untuk mak ayah ni.. lagipun, kita ada mak ayah seorang je di dunia ni.. tiada galang ganti... berilah mereka yang terbaekk.. jika anda boleh beli baju raya, handbag raya, kasut raya mahal-mahal, cecah ribuan ringgit, takkanlah nak invest untuk mak ayah tak sampai RM400 takleh kottt..

Hubungi saya ok sementara Promo masih valid!

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in