Thursday, June 12, 2014

Testimoni ibu berpantang --> badan segar dan muka tak pucat ! ~ Pn Diyana

Selamat pagi semuaaaa...! AlhamduLILLAH dah hari Jumaat sekali lagi... kejap je rasanya dah jumpa dua kali Jumaat dalam bulan Jun. Dan sedar tak sedar dah pertengahan tahun 2014 dah kita ni kan.. cepatnyaa masa berlalu... hujung bulan ni pula In Shaa ALLAH kita umat Islam akan berpuasa...

oklah harini saya nak share testimoni seorang ibu berpantang pn Diyana yang mengambil Set Berpantang Shaklee... tapi yang beliau cite ni more on efek ESP yang beliau consume tu.. memang ESP memberi impak besar pada ibu-ibu berpantang tau.. saya pun dapat rasakannya masa berpantang Yusuf dulu. Badan rasa segar, tak letih, rasa sihat je... tak kisahlah sama ada kita ni bersalin normal ke, caeser ke, memang kita ibu berpantang ni sangat-sangat memerlukan ESP ni ok. Jom kita baca perkongsian cerita beliau...




Set Berpantang Shaklee mengandungi ESP, Vitalea, VitaminC, Bcomplex, Alfalfa dan Ostenatrix. Anda juga boleh add-on Zink untuk mempercepatkan proses penyembuhan luka. Antara fungsi ringkas vitamin-vitamin dalam set ini adalah seperti berikut:

B Complex: Dikenali sebagai vitamin antistress yang boleh membantu mengatasi rasa stress ibu-ibu. Tiada stress atau tekanan maka pengeluaran susu menjadi lebih lancar. Kita pun sedia maklum bahwa stress adalah yang perlu dielakkan untuk memastikan bekalan susu berjalan dengan baik.

Vitalea: Mengandungi 28 nutrien lengkap yang akan memberi tenaga dan kecergasan kepada ibu-ibu terutamanya sepanjang berpuasa. Keletihan dan kelesuan akan menyumbang kepada pengeluaran susu yang tidak memberangsangkan.

* Vitamin C: Mencantikkan kulit ibu kerana vitamin c kaya dengan kolagen yang membuatkan kulit ibu tampak lebih sihat dan segar semulajadi. Tidaklah pucat semacam, suami tengok pun tak sampai hati kan. Satu biji vitamin C ini bersamaan 7 1/2 biji oren. Bayangkan betapa terserlahnya kesegaran dan kejelitaan anda nanti.

Alfalfa: seringkali dikenali dengan 1001 khasiat yang tak ternilai. Apa yang penting ianya adalah berfungsi sebagai galagtague iaitu penggalak susu. Khasiatnya berperanan sebagai penggalak susu diakui ramai bagi yang telah mencuba. Selain itu ia membantu pelawasan yang sempurna kerana ianya juga kaya dengan fiber. Tidak syak lagi alfalfa adalah galagtague yang terbaik!

Ostematrix: Ini adalah pil kalsium yang luar biasa! Ianya lebih dari hanya KALSIUM. Kenapa? Kerana ianya juga mengandungi vitamin D dan magnesium yang bila digabungkan bersama akan menghasilkan penyerapan kalsium yang lebih baik. Ianya didatangkan dalam bentuk mudah ditelan. Juga boleh membantu masalah sembelit ibu-ibu.

Energizing Soy Protein: Protein soya yang tidak perlu disangkal lagi. Ianya menepati 7 kriteria soya yang selamat diambil dan sudah semestinya organik. Ditanam dengan kawalan ketat tanpa pencemaran yang boleh merosakkan kualitinya. Tiada yang terbaik dan halal melainkan ESP ini. Ianya sangat membantu menghasilkan susu yang lebih banyak!

Berminat untuk mencuba Set Berpantang Shaklee? boleh hubungi saya di nombor tertera di bawah ini ok. Pastinya ada TIPS EXCLUSIVE untuk anda ~ My Lovely Customerrrr... ;)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor 
[ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in