Tuesday, June 10, 2014

Testimoni Hamil, Berpantang dan Menyusu.. semuanya dengan Shaklee..!Bonuss kulit wajah jadi cantikkk..!

Ok, harini saya update blog bukan nak cite pasal Shaklee National Conference, hihi.. saya tauuu.. ramai tertunggu-tunggu cite tu kan.. tapi harini saya nak kongsi kisah Puan Eyda yang mengamalkan Shaklee sejak dari hamil, berpantang dan menyusu anak beliau yang ketiga.. kalau sebelum ni saya kongsi pengalaman saya je kan, haa.. jadinya harini saya nak share pengalaman Puan Eyda ni pulak.. Jom baca..



Tudiaaa.. detail Puan Eyda cite satu persatu.. apa yang beliau consume, saya juga consume sehingga sekarangg.. AlhamduLILLAH, yusuf dah hampir 10 bulan, susu badan saya tak lagi keringg.. Ma Shaa ALLAH..! Hebag sungguh kuasa Allah kan.. 

Jika anda seorang ibu hamil, ibu berpantang atau seorang ibu menyusu dan ingin mendapatkan Set Hamil, Set Berpantang ataupun Set penyusuan lengkap bersama-sama TIPS EKSKLUSIF, boleh hubungi saya ... lagipun kita akan berpuasa tak lama lagikan.. pasti anda taknak bagi anak anda susu formula, betul tak? Selama harini bersungguh-sungguh pam susu, bertungkus-lumus direct feed, takkan tetiba Ramadhan muncul kita nak bagi susu formula lak.. huhu..sedihnyaaa.. 

Jadi, jom bertindak sekaranggg..! :)
Nak order secara online? KLIK SINI.

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in