Monday, June 23, 2014

NEW PRODUCT --> Phytocol-ST, satu-satunya produk yang membantu menyekatkolestrol jahat masuk ke tubuh badan..

Harini nak share NEW PRODUCT launched masa Shaklee National Conference baru-baru ni. Satu-satunya produk yang membantu menyekat kolestrol masuk dalam tubuh badan kita iaitu Phytocol-ST. Phytocol-ST ni adalah formula proprietari yang membekalkan 2000mg Fitosterol setiap hari. 


Apa KEISTIMEWAAN Shaklee?
> Rumusan mantap daripada beberapa jenis fitosterol.
> Membekalkan 2000mg fitosterol tumbuhan setiap hari.
> Menepati 100% keperluan harian fitosterol yang disyorkan oleh institut Kesihatan Kebangsaan (NIH)*
> Tiada tambahan pengawet, pewarna, perisa atau pemanis.

*NIH rekomen untuk mengurangkan kadar kolestrol perlulah makan makanan yang kurang kolestrol dan kurang lemak tepu, exercise, kurangkan berat badan, makan lebih makanan tinggi fiber, dan makan 2000mg fitosterol tumbuhan setiap hari. 

Haa.. nampak tu..? kena amik 2000mg fitosterol jenis tumbuhan baru kolestrol tak menyerap dalam tubuh badan hokkey.. Nak tau apa sumber makanan yang menyumbang kepada 2000mg fitosterol setiap hari?


Mampulah kita nak makan 200 biji lobak merah setiap hari? atau 70 keping roti gandum setiap hari? ataupun 425 biji tomato setip hari? Ada kekangan? Tak mampu kan... jadi ambil 2 biji Phytocol ni dah cukup untuk memberi 2000mg fitosterol.. senang je nak telan kan... jap lagi pun boleh setel.. hihi..

Ni pulak soalan-soalan lazim tentang Phytocol-ST Shaklee:

Apa itu Phytocol-ST Shaklee?
Phytocol-ST ni adalah formula proprietari yang membekalkan 2000mg Fitosterol setiap hari. 

Apa itu Fitosterol?
Fitosterol (dirujuk sebagai sterol dan stanol tumbuhan) ditemui dalam membran sel tumbuh-tumbuhan. Ia juga boleh ditemui dalam kuantiti yang kecil dalam pelbagai tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin. Dianggarkan 200-400mg sterol tumbuhan dan lebih kurang 50mg stanol tumbuhan kita makan setiap hari.

Bagaimana pengambilan tablet ini dapat membantu kesihatan saya?
Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH) mengesyorkan pengsmbilan 2000mg Fitosterol setiap hari  bersama-sama diet rendah lemak tepu dan rendah kolestrol di samping tinggi serat larut  bersenam dan penurunan berat badan.

Bila masa yang sesuai untuk saya mengambil Phytocol-ST Shaklee?
Untuk hasil terbaik, ambil produk seperti yang disyorkan: 2 tablet 2 kali sehari dengan makanan.

Bolehkah saya mengambil Phytocol-ST dan Omega Guard Shaklee pada masa yang sama?
Ya. Tiada sebab kenapa anda tidak boleh mengambil kedua-dua produk ini demi menjaga kesihatan anda. Anda juga boleh mengambil CoQ Health Plus Shaklee yang boleh mengoptimumkan manfaat Phytocol-ST.

Adakah produk ini sesuai untuk mereka yang mempunyai paras kolestrol yang tinggi sahaja?
Phytocol-ST Shaklee dapat membantu mengawal paras kolestrol dalam tubuh badan. Oleh yang demikian ia disarankan kepada sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan mereka

Adakah Phytocol-ST Shaklee bebas gluten?
Ya.

Itu dia sedikit perkongsian mengenai produk terbaru Shaklee --> Phytocol-ST. Haa.. jangan tatau yea.. orang kurus ke gemuk ke, kolestrol ada dalam badan.. tapi kita tak tahu kadar kolestrol tu bahaya atau tidak dalam badan kita.. ada yang belum cecah 40 tahun dah ada kolestrol bahaya dalam tubuh badan ni.. which leads to serious penyakit seperti jantung, darah tinggi... jika nak tahu, kenalah buat kolestrol check-up. Ramai dah ambil langkah mengawal kolestrol ni.. kolestrol ni is a SILENT KILLER ok! Jadi bertindak sekarang sebelum terlewat.

Hubungi saya untuk mendapatkan sebotol Phytocol-ST anda hari ini.
Atau jika anda ingin order secara online boleh KLIK SINI.

Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in