Friday, June 20, 2014

Masalah susu merudum? Anda seorang ibu bekerja? Nak tahu tips maintainproduction susu badan? Jom baca ni..

Saya tahu dan faham sangat ibu-ibu bekerja ni memang sukar nak maintain production susu badan. Yess... banyak faktornya.. antaranya ialah sibuk dengan tugas hakiki, makan tak tentu masa, makan makanan tidak berkhasiat, asyik makan kat luar saje kan.. belum tentu makanan tu berkhasiat dan berkualiti seperti mana yang kita inginkan.. jangan tinggal hampas saje sudahlah.. huhu.. pastu balik kerja nak menguruskan hal-hal rumah.. hal anak-anak.. yang menangis, yang mintak perhatian, yang nak menyusu, yang nak makan, mavam-macamlah permintaan anak-anak ni kan.. tetiba ibu pun jadi stress... silap haribulan, bila anak menangis, kita pun sama menangiss..! sebab dah tak tahannn...! huhu... 

Namun walau apapun berlaku, sebenarnya kita masih ada pilihan untuk meningkatkan tahap kesihatan kita, meningkatkan tenaga kita... dunia belum berakhir... kita sentiasa ada pilihan, nak atau taknak sahaja.. betul tak? Saya sangat respek dengan ibu-ibu bekerja yang dapat menyusukan anak mereka sehingga umur 2 tahun. Memang bukan sesuatu yang mudah..i know.. saya sekarang pun masih fully breastfeed anak kedua saya Yusuf... walaupun saya WAHM, kadang-kadang pun stress jugak.. haha.. bila stress tu mulalah susu pun nak merudum.. anak tak puas minum... merengek, menangis.. kesiyannn kat anak.. takkan dah berbulan-bulan bagi susu badan tetiba sebab tak cukup susu nak tukar susu formula? bertungkus lumus selama harini mengepam kat ofis, kat rumah, direct feed kat rumah, tetiba kerana sehari tu stress dah surrender nak bagi susu formula?? haa.. tu sebab saya ambil supplemen.. ibu-ibu bekerja saya sangat mengesyorkan anda mengambil Set Menyusu macam Puan Ida ni... beliau seorang ibu bekerja dan masih menyusukan anak beliau secara exclusive! Jom baca ala yang beliau amalkan..


AlhamduLILLAH.. hebat Puan ida ni.. saya respek dengan beliau.. kuat semangat..! Supplemen ni sebagai satu usaha kita nak menjayakan penyusuan.. memang kita IBU MENYUSU sangat memerlukan sokongan moral dan juga sokongan vitamin.. bila badan sihat, bertenaga dan tak stress, maka susu pun menjadi lancarrr.. 


Inilah Set Penyusuan Lengkap yang Puan Ida amalkan sepanjang 7 bulan sehingga sekarang ... set ini bukan saja menjadikan anda cergas bertenaga, malah mengurangkan stress, mencantikkan serta menggebukan kulit, menguatkan tulang, dan menyelesaikan masalah kewanitaan seperti keputihan serta mengetatkan faraj. Menarik kan?

Dengan setiap pembelian daripada saya, anda layak mendapat KONSULTASI PERCUMA BERTERUSAN, TIPS EXCLUSIVE dan jadual pemakanan lengkap. hubungi saya ok, sebelum susu merudum lebih teruk.

Jika anda nak ORDER ONLINE, boleh KLIK SINI ok! ;-)


Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in