Thursday, June 26, 2014

Masalah gastrik bila berpuasa? Ikuti Tips ini..

Sape ada masalah gastrik kat sini..? Saya pun ada .. hihi.. jangan terlewat makan sikit, pasti gastrik menyeranggg.. sakitnya memulas-mulas, pedihh.. worst case boleh muntah-muntah..! Sakit wooo.. bila dikenangkan kembali, memang takmo dah rasa camtu.. huhu..

Jadi, harini saya nak share TIPS nak elak gastrik masa berpuasa.. In Shaa ALLAH lagi beberapa hari kita akan berpuasa kan, moga tips ni membantu kita semua yea..


Tips last sekali tuuu... minum ESP semasa bersahur dan sebelum tidur.. haa... uols dah ada ESP ke belum ni..? Puasa lagi beberapa hari.. make sure dah ada ok. Sebab bila kita diserang gastrik, memang mengganggu tumpuan ibadah puasa kita.. mesti terbaring satu hariii.. jadi, jom kita ambil langkah mencegah sebelum gastrik menyeranggg.. 

Hubungi saya untuk mendapatkan ESP anda ok! 😊
Oh ya! Jika anda berada di sekitar Bangi, Kajang dan Putrajaya dan ingin mendapatkan ini secara terus, bolehlar hubungi Puan Nadhila (Dr Nadhila) di talian 012-6791985 ok! 

Atau jika anda ingin order ONLINE, boleh KLIK SINI.

Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in