Wednesday, May 21, 2014

Testimoni Mealshakes --> Selsema Adeeb hilang lepas minum Mealshakes

Nak cite pasal selsema ni.. saya pun sebenarnya baru baik selsema. Anak-anak saya pun sama jugak.. baru baik belaka. Tapi, yang cukup merisaukan saya ialah Irfan. Sebab dia ada history asthma attack kan.. memang takleh kena selsema Irfan ni.. jap gi melaratttt.. bagi dia Chewable Vitamin C dan Mealshakes. AlhamduLILLAH dah semakin beransur baik. Yusuf lak saya tak risau sangat, sebab dia breastfeed.. Apa yang saya telan, dia dapat khasiatnya.. saya telanlah segala Nutriferon, Vivix dan Vitamin C. terus lega.. alhamduLILLAH.. 

Memang bila anak-anak jatuh sakit, ibulah yang paling risau.. tak lena tidur, tak tenang hati bila ke tempat kerja.. macam-macam perasaan di bawa .. betul tak? tapi takpe, sekarang ni pada saya lebih baik kita ambil langkah mencegah dari mengubati.. Jom saya nak share testimoni Puan Siti Najihah, seorang ibu bekerja dan mempunyai 2 orang anak.. bukan mudah yea nak handle.. tambah bila anak-anak jatuh sakit atau tak sihat.. jom kita baca cerita beliau..

--------------------------------------------------

smalam agak merisaukan la skit sebb tgk dah deeb macam hidung berair...padahal mase main smalam elok je..
mungkin sebb hujan n sejuk..
ni first time dak deeb selsema..
 
 kat ats tu gambar dak deeb n abang die duk main2 kat tasik cempaka..
so risau takut selsema die melarat b4 tdo letak mealshake satu sudu kecik lam susu die..
bangun pagi tadi alhamdulillah nampak nafas ok je..dah tak selsema..
so menjegah lebih baik dari mengubati..

--------------------------------------------------
AlhamduLILLAH, saya tumpang gembira anak-anak beliau kembali sihat. Hati pun tak gundah gulana kann.. memang Mealshakes ni membantu meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan anak-anak bila consume secara konsisten. Kita berikan mereka yang terbaik, In Shaa ALLAH, pasti yang kebaikan juga hasilnya.. 

Jika anda berminat nak dapatkan Mealshakes sempena promosi Buy 6 Free 1 ini, boleh hubungi saya naa.. ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in