Monday, May 26, 2014

Testimoni Mealshakes --> Berjaya atasi masalah sembelit

Masalah sembelit? mak aihhh.. seksa rasanya kan? nak-nak bertahun-tahun nanggung masalah sembelit ni.. boleh stress jadinyaa.. huhu.. tak cegah nanti jadi sakit lain lak.. jadi buasir.. dah kena double treatment. worst case boleh jadi kanser colon. yelah sebab proses detox tak lancar kan.. eish.. takmo, takmo... 

Habis caner? Setengah orang lebih  cenderung ambil ubat-ubatan. Asal nak membuang je makan ubat.. tapiii sampai bila? Pada saya lebih baik dapatkan sokongan supplemen untuk atasi masalah ini. Anak saya Irfan dulu pun ada masalah sembelit ni tapi senjak consume Mealshakes, alhamduLILLAH, takde masalah lagi.. lancorrr je kata orang perakk.. hihi.. sebab apa Mealshakes? Kerana Mealshakes bukan sahaja mengandungi multivitamin, multimineral, protein, malah ia mengandungi fiberrr.. tu sebab Mealshakes membantu dalam masalah ni.. tak caya? jom baca testimoni ni..


Jadinya, jika anda mengalami masalah sembelit ni dan rasa dah letih makan ubat setiap kali nak membuang, boleh amalkan Mealshakes ni. Oh ya! Mealshakes ni bukan hanya untuk kanak-kanak sahaja tau, dewasa dan warga emas pun boleh minum. Apatah lagi ibu hamil dan ibu menyusu.. memang digalakkan ambil Mealshakes ni. 


Cepat hubungi saya untuk membuat pesanan anda. Promo Mealshakes Buy 6 Free 1 tinggal 5 hari sahaja lagiii..! 

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in