Thursday, May 15, 2014

Rahsia mengatasi masalah anak asthma --> Jom ikuti kisah ibu ini yang memberikan anak-anaknya Shaklee Mealshakes!

Haa.. selalunya anak asthma ni memang merisaukan kita, ye tak? Especially kalau anak kita tu memang allergic macam-macam, memang senang trigger asthma dia. Mulalah tak tenteram rasa nak pegi kerja, kalau kat tempat kerja pun asyik teringatkan anak je.. Worst case, anak-anak yang bawak 6 tahun ni kalau kena serang asthma boleh bawak maut! Sebab apa? Sebab paru-paru mereka tak matang lagi. Jangan ambil mudah yea.. anak-anak kita masih kecil lagi. Dan jangan ambil ringan sebab sekali kena serang asthma ni kalau tak ambil langkah mencegah akan selamanya bergantung pada ubat-ubatan. I know, sebab anak saya Irfan mengalami masalah chronic asthma. Tapi, now, AlhamduLILLAH sebab saya bagi dia Mealshakes, Omega Guard dan Chewable Vitamin C untuk memperkukuhkan sistem imunisasi badan dia. 

Dan harini, saya bukan nak cite pasal IRfan.. hihi.. sebab dah banyak saya share pasal Irfan kan, jadinya saya nak anda semua baca lak testimoni Pn Siti Noriza tentang anak-anak beliau yang mengalami masalah asthma. Beliau berikan Mealshakes, alhamduLILLAH, kesihatan anak-anak beliau bertambah baik.


Haa, tu dia... panjang lebar Pn Siti ni bercerita. Saya pun tak nafikan Mealshakes ni memang membantu pertumbuhan anak-anak kita dan dalam masa yang sama membantu anak-anak kita lebih sihat. Lihat jelah Irfan sekarang ni, dah tak bergantung pada neb dan inhalernya. Cuma sekali-sekala batuk dan selsema tu biasalah.. senjak Irfan sekolah ni, memang aktif. hihi.. kita cuma perlu tahu nak control asthma trigger tu dan dalam masa yang sama berusahalah beri supplemen pada anak-anak untuk menjadikan mereka bertambah sihat. Bila anak-anak sihat, kita sebagai ibu pun bahagia, yea tak? tak lar risau hati tu bila pegi keja kan.. 

Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan Mealshakes bulan ini sebab ada promo Buy 6 free 1. Pastinya saya ada  TIPS EXCLUSIVE untuk ibu-ibu diluar sana yang membeli dengan saya. 

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in