Friday, May 23, 2014

Mama Hot Rita Rudaini pun amik VIVIX macam I, uols!

Woot! Woot!
Last time saya pernah update tentang beliau memberikan Mealshakes untuk anak-anak beliau.. Kalini beliau consume Shaklee vitamins especially VIVIX untuk diri sendiri pulak.. Yezzaaaa... Mama Hot Rita Rudaini dah percaya dan jatuh cinta dengan produk-produk Shaklee.. 


Apa yang ada dalam VIVIX ni?
Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Hmm... no wonder Miss Rita ni nampak awet muda dan menawan sentiasa kan! I believe she's without make-up pun memang dah cantikk..! Ditambah pulak dengan VIVIX ni.. bukan setakat energy booster sahaja, tapi BONUS kulit wajah jadi cantik, berseri, menawan dan bebas cela. I pun dah rasa keajaiban VIVIX ni. Memang superbbb..! Lagi satu, saya taknak umur 30-an ni nampak macam 60-70, tu sebab saya amalkan VIVIX ni dari sekaranggg... so forever 30's gitu.. hihi.. 

Hubungi saya untuk mendapatkan sebotol VIVIX hari ini! atau boleh KLIK SINI untuk order secara online! :-)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in