Tuesday, May 27, 2014

Kelebihan mendaftar sebagai Ahli Shaklee dengan saya

Sekarang ni ramai dah daftar jadi ahli Shaklee berbanding 3 tahun lepas masa mula-mula saya join. Actually, Shaklee ni dah berada dalam platform bisnes MLM ni dah lama dah, sejak 58 tahun dulu. Haa.. kiralah sendiri bila tahun tersebut tu yea.. hihi.. Dan ramai yang join dulu dan sekarang kadang-kadang timbul, kadang-kadang tenggelam sebab tak dapat sokongan dari segi tips marketing, luahan perasaan, sokongan moral dan lain-lain lagi. Worst case ada yang mendaftar dengan harapan upline akan bantu serba-serbi, well, kalau bukan serba-serbi pun at least untuk 6-12 bulan pertama sampai stabil. Bukan mudah nak bina empayar bisnes ni, ye tak? Ada orang ambil mudah tanpa pedulikan orang yang mendaftar dengan mereka sebenarnya mempunyai impian sendiri. Untuk itu, hari ini saya nak cite dengan lanjut apa kelebihan jika anda mendaftar sebagai Ahli Shaklee dengan saya.

1. Pendaftaran secara Online
Sekarang ni Shaklee dah buat website untuk daftar dan beli barang secara online. Jadinya tak kira waktu, masa dan tempat, bila-bila masa sahaja saya boleh daftarkan anda. Even saya kat overseas pun saya masih boleh daftarkan anda sebagai Ahli Shaklee. Semuanya di hujung jari gitu. Nak beli barang pun mudah. Semuanya di hujung jari. Apa yang diperlukan ialah Nama, Alamat, No Fone, No IC, Emel, dan No Akaun Bank yang aktif. Pendaftaran dengan bayaran RM65 akan mendapat "memberkit" yang mana Shaklee akan pos terus ke anda (tambah RM10 untuk postage). Untuk mendapatkan Pendaftaran Percuma, anda perlu membuat pembelian barangan Shaklee bernilai 200uv sahaja! Mudahkan? 

2. Join "secret group" dalam Facebook
Haa.. yang ni special sangatt.. sape yang daftar dengan saya atau yang menjadi susur galur saya sahaja boleh join 'secret group' saya ni. Kenapa 'secret group'? Sebab dalam group ni saya share semua tips marketing, motivasi, caner nak mulakan bisnes anda, caner nak jana income 3-4-5 angka, nak mengadu masalah apa-apa, nak share pengalaman, semualah kat dalam ni. Nama pun "secret group" kan, jadinya apa-apa yang share hanyalah untuk anda yang register dengan saya dan mereka yang di bawah susur galur saya sahaja. 2 tahun lepas saya bukak 'secret group' ni cuma ada 10 orang saje.. sekarang ni dah ada hampir 200 orang kat dalam group ni. 

3. Whatsapp group
Whatsapp group pun adaaaa.. haha.. yang ni saya sediakan khusus untuk mereka yang memerlukan tunjuk ajar atau online coaching dalam kadar segera. Kat dalam group ni kami bukan setakat bincang pasal bisnes dan tips sahaja.. takdelah coaching sampai 24 jam gitu, tapi macam-macam cerita boleh dikongsikan bersama sebabnya saya faham, nak mulakan bisnes bukannya mudah. Banyak cabaran dan dugaan. 

4. 1-1 Specific Coaching
Kebiasaannya saya akan bagitau specific masa dan kat mana nak 1-1 coaching ni. Weekdays boleh, weekend pun boleh. 1-1 coaching ni tak kira sama ada online atau offline. Saya buat setiap hari, 7 days a week, tapi ada waktu saya tetapkan. Bila 1-1 Specific Coaching ni saya akan tumpukan terus pada masalah anda dan terus berikan solution. So, takde istilah simpan masalah sorang-sorang atau reput dalam kesedihan sorang-sorang. hihi.. 1-1 coaching ni anda boleh luahkan semua masalah sama ada personal atau bisnes. 

5. Special Sharing Session BPM
Special sharing ni is more like kelas untuk yang baru join atau baru nak mula bisnes. Setakat ni saya buat 2 bulan sekali. Bulan Mac haritu dah buat sekali dan May baru-baru ni dah buat jugak. AlhamduLILLAH, sambutan memberangsangkan. Ramai yang hadir. Banyak topik yang saya sharing bersama barisan leaders saya. Selain tu, ada jugak Magic Session bersama Presidential Master Shareeza (upline saya). Jom kita layan gambar lak..

1-1 Specific Coaching Leader Dahlia

1-1 Specific Coaching Leader Jiha dan Suria

 Special Sharing Session BPM #1

Special Sharing Session BPM #2

Basic Class di Terengganu

Magic Session with PM Shareeza 

Inilah yang saya tawarkan kepada anda jika anda mendaftar dengan saya. Sokongan untuk anda memulakan bisnes Shaklee dan sokongan untuk anda terus sustain dalam bisnes ini. Jika berminat nak mendaftar sebagai Ahli Shaklee dan ingin menikmati 5 kelebihan yang saya ceritkan di atas, hubungi saya 012-2541296 (sms/call/whatsapp)

Lots of Love..


Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor 
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in