Tuesday, April 15, 2014

Tips pengalaman baby songsang

Bila hamil, apa yang kita risaukan ialah jika baby kita songsang. Songsang ada banyak faktor antaranya usia, bilangan kandungan, pernah keguguran.. Bila kedudukan bayi songsang, banyak benda tak dapat nak lakukan.. apatah lagi bila kandungan semakin membesar pasti nak duduk, bangun semua tak selesa.. dan doktor pun nasihatkan takleh berurut bagai tu... Jadi, apa pilihan anda? Saya sharekan disini, kisah Puan Diyana yang mempunyai pengalaman sendiri dengan kandungan baby songsang, apa yang beliau amalkan?


Yess, bila dah tak banyak pilihan, Pn Diyana beralih kepada supplemen.. dengan harapan semuanya akan menjadi ok. AlhamduLILLAH, dengan usaha beliau beralih kepada mengamalkan supplemen, dengan izin ALLAH, kandungan beliau selamattt.. Gembira tak terkata.. itulah harapan setiap seorang ibu.. betul tak? Inilah Set Kehamilan SHaklee yang beliau amalkan..


Jadi, jika kita hamil dan mengalami apa-apa masalah dan ketika itu tiada banyak pilihan, apa kata kita mencuba supplemen.. Mungkin macam-macam usaha dah kita cuba tapi tak membuahkan hasil, mana tahu dengan izin ALLAH, bila kita mencuba supplemen, ianya dapat membantu.. betul tak? Untuk pengetahuan semua, set inilah yang saya amalkan sepanjang saya hamilkan anak kedua saya, Yusuf.. dan saya masih teruskan supplemen-supplemen ini sehingga sekarang.. AlhamduLILLAH, saya sihat dan Yusuf pun sihat.. paling besttt, bila kena cucuk tu, memang Yusuf TAK PERNAH DEMAM.. ALhamduLILLAH..

Jika berminat, boleh hubungi saya yea.. Jangan risau, tips dan jadual pemakanan akan saya beri secara percuma.. ;-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, KLIA, Nilai, Cyberjaya dan Sepang. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in