Monday, April 7, 2014

Sakit pinggang dan lenguh-lenguh kaki saya beransur hilang dengan mengamalkan Shaklee Ostematrix!


Ada customer yang mengadu pada kata makan pil kalsium tapi masih rasa kebas-kebas kaki tangan dan lenguh2 kaki tak kurang juga.. saya cakap pil kalsium perlu ada unsur Magnesium, Vitamin D, Zink, Mangan dan Boron untuk memastikan Kalsium diserap sepenuhnya dalam tubuh badan. Dulu saya pun sering lenguh2 kaki dan pinggang sebab saya ni bersalin secara czer.. so memang sakit dari pinggang ke bawah.. AlhamduLILLAH, sejak amalkan Ostematrix dah 3 tahun ni, bila sejuk atau hujan tak rasa ngilu dan sakit kat area tu dah.. dengan izin ALLAH jua hendakNya.. yelah, supplemen ni salah satu usaha kita kan.. takkan selamanya nak makan ubattt.. tambahan pula saya ni breastfeed memang sebolehnya saya nak elakkan pengambilan ubat-ubatan.. 




Inilah Ostematrix yang saya amalkan tu.. memang besttt... saya tak pernah tinggal walau ke mana saya pergi.. kalau sehari tak makan Oste ni rasa tak lengkap hidup.. ewahh.. hihi.. Sebotol untuk sebulan tau, bulan ni ada OFFER Buy 6 Free 1.. lagiii bestt... sebotol RM61 sahaja.. :-) 

Hubungi saya ok! ;-)

Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in