Thursday, April 10, 2014

Masalah KULIT SENSITIF? Jom ikuti TIPS ini..

Ok, kulit sensitif ni boleh buat kita tak senang duduk.. kena air-cond kulit jadi kering, kemerahan, kena panas, jadi terbakar, merah jugak.. paling teruk naik lak jerawat-jerawat halus tak semena-mena.. nangiss... frusttt.. rasa benci kat jerawat pun ada... sebuk je nak naik yea tak? hihi.. saya tau sangat sebab saya punya kulit wajah pun jenis sensitif.. kena betul-betul cari pencuci muka yang bebas kimia, tidak bertoksik dan dalam pada masa yang sama dapat mengekalkan kelembapan kulit supaya tak terlalu kering dan tak terlalu lembap. Susah kan.. memang renyahhh.. silap sikit boleh naik jerawat disebabkan keradangan tu.. huhu.. Tapi takpe, harini saya nak share tips untuk anda yang kulit wajahnya jenis sensitif.. Ada testimoni dariapda Pn Linda, saya share untuk tatapan anda semua.. 

" Saya tahu kulit saya bukan jenis bermasalah dari dulu lagi.. Jerawat nak timbul pon macam malu2 jer gitu.. Suatu hari, saya tertarik dengan satu product keluaran Malaysia ( x nak bitau namanya kerana mungkin saya sahaja x sesuai dan ingin menjaga hati orang lain yer) .. Sepanjang seminggu mencuba krim malam dan siang, ruam mula timbul tak henti2.. Apabila saya cube stop dan ruam kembali sembuh... selepas seminggu kulit menjadi Okay, saya mencube lagi krim malam dan siang tersebut.. Almaklumlaa.. Mahal tuh saya beli.. sayang nak membazir.. Tapi at last saya surrender kerana ruam kembali lagi.. Immediate saya Stop dan tak mencube lagi.. 

Daripada pengambilan product, saya bertukar kepada pengambilan suppliment.. Al maklumlaa.. Siapa tak nak kulit cantik dan bersih bukan..? saya mulakan dengan Energizng Soy Protein.. Yesss.. memang sedap Susu Soya ini kerana ia boleh ditambahkan dalam sebarang minuman KEGEMARAN anda.. Rasenya sudah pasti rase minuman kegemaran anda.. Dan yang pasti masalah kulit sensitif serta Ruam tidak berlaku lagi.." 

Apa rangkaian supplemen yang Pn Linda amalkan? Tentu anda semua nak tahu kan..



ESP(Energizing Soy Protein) + Vitamin C + B-Complex + Vitamin E 

Jadi, apa pilihan anda? Anda nak makeup setebal berinchi2 atau go NATURALLY? haha.. kalo saya sudah tentu pilih NATURALLY.. Bila kita mengatasi sesuatu secara naturally, InsyaAllah kesannya adalah untuk jangka mase panjang dan ia bertindak dari dalam.. 

Jom hubungi saya sebelum terlewat... atau sebelum kulit sensitif anda tu makin teruk jadinya.. :-)


Lots of Love..

Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.
>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in