Monday, February 17, 2014

Testimoni Set Hamil daripada Pn Hanna -->"Doc pun puji.. uri cantik, luka perinium sgt minimal dan proses jahitan sgt mudah.."

Harini saya nak share satu testimoni daripada Pn Hanna yang baru melahirkan anak ke-3 beliau.. 2 orang anak beliau sebelum ni beliau tak kenal SHaklee lagi masa tu, tapi untuk anak ke-3 ni beliau amalkan Shaklee sejak dari awal kehamilan. Jom kita baca kisah beliau..


Panjang lebar cerita beliau, tapi memang menarikkk.. jadi, jika anda seorang ibu hamil dan berminat nak mendapatkan Set Kehamilan Shaklee ni, hubungi saya ok. Pastinya jadual pemakanan dan konsultasi percuma berterusan diberikan oleh saya kepada anda ~ My Lovely Customer.. 

Lots of Love..

 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in