Wednesday, February 19, 2014

Shaklee Difference --> Vitalea Shaklee with Iron formula TAK BUAT anda kena sembelit!

Selalunya kalau kita makan pil iron spital bagi ke, atau beli kat mana2 farmasi, kita makan pil iron tu pastu mesti kena sembelit kan.. memang seksa ya amattt.. especially kalau kita ni ibu berpantang, lepas bersaliinnn, nak pulak bersalin secara caeserean kan.. memang seksa! i know how it feels, dear.. saya dua kali bersalin secara Caeserean, masa Irfan, anak yang first, saya tak kenal Shaklee lagi.. memang SEKSA kena sembelittt.. tapi masa lepas bersalinkan Yusuf, saya dah kenal Shaklee, alhamduLILLAH, takde dah  masalah sembelit tu.. Jom saya nak kongsikan pengalaman Puan Siti yang juga bersalin secara Caeserean yang mengamalkan vitamin-vitamin Shaklee dan Vitalea..




Itulah 'difference'nya Shaklee Vitalea berbanding multivitamin atau pil-pil iron yang lain yang ada kat pasaran tu.. Jika anda seorang ibu berpantang, saya cadangkan anda amalkan Shaklee Vitalea ni bersama-sama set berpantang untuk mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Oh ya! Promosi Shaklee Vitalea tinggal lagi 10 hari sahaja tauu.. Jika anda berminat nak mendapatkan Vitalea ini bersama apa jua set Shaklee yang lain, boleh hubungi saya.  :-)

Lots of Love..

 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in