Monday, February 10, 2014

Masalah HB rendah semasa hamil? Tidak lagi dengan Shaklee Vitalea.. ikuti sharing ikhlas saya :-)

Harini sharing ala-ala quickie update.. haha.. saya nak share secara ringkas tentang Shaklee Vitalea ni.. ramai yang tak tahu lagi apa UNIKNYA Vitalea ni kan.. 

Shaklee Vitalea, multivitamin pertama di dunia. Uniknya multivitamin ini kerana ialah ianya dirumus khas dengan formula ZAT BESI (IRON). Shaklee Vitalea dicipta pada tahun 1915; merupakan multivitamin pertama di dunia. 

Apa yang MEMBEZAKAN Vitalea ni dengan multivitamin yang ada kat pasaran? 
- ianya disokong oleh 7 ujian klinikal
- teknologi salutan mikro membantu dlm pembebasan segera di dalam perut
- ianya menjalani lebih daripada 340 ujian kawalan mutu untuk memastikan ketulenan dan potensi produk.

Haaa.. mana nak carik multivitamin camni?? kat Shaklee je ada tau.. saya yakin dgn Shaklee Vitalea sebab ada ujian klinikal dan kawalan mutu.. berbanding produk lain yg saya tatau sejauh mana effective dan safe produknya.. 


Saya amalkan Vitalea 1-2biji sehari untuk mengekalkan Hb pada paras normal dalam darah saya. Maklumlah lepas bersalin kan banyak kehilangan darah, jadi supaya saya tak rasa pening kepala atau letih, tambahan pula menyusukan Adik Yusuf, saya amalkan Shaklee Vitalea. :))


Lots of Love..

 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe

 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in