Thursday, January 2, 2014

Testimoni Ibu Berpantang dan Menyusu.. berat badan dari 68kg turun ke 47kg! Apa rahsianya?

Orait darlings.. especially jika anda seorang ibu hamil-berpantang-menyusu.. ni ada testimoni bestt share dengan anda semua.. Jom baca..


Saya pasti rata-rata ibu hamil-berpantang-menyusu mempunyai pengalaman yang lebih kurang sama dengan kisah Puan Zahra ni kan.. saya sendiri pun begitu juga.. AlhamduLILLAH, saya dah menyusukan anak kedua saya, Yusuf secara EKSKLUSIF selama 4 bulan dah ni.. berat badan dah kembali ke asal iaitu 55 kg.. (oh.. saya tinggi tau, kalau kurang drpd tu BMI saya tak normal lak nanti..).. apa supplemen yang saya amalkan, Pn Zahra juga amalkan.. tiada masalah langsung.. dengan izin ALLAH jua hendaknya.. inilah set yang kami amalkan:


dan kami ADD-ON Shaklee Omega Guard


Jika anda ada sebarang pertanyaan dan ingin mendapatkan konsultasi percuma (dengan syarat pembelian sudah dibuat), bersama-sama jadual makan dan EKSKLUSIF TIPS, hubungi saya ditalian 012-2541296 atau emel ke rafaliah@yahoo.co.uk

Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in