Wednesday, January 22, 2014

Projek Memikat Suami! Jom rapatkan keintimanmu dengan Shaklee Alfalfa :-))

Ewahhh.. senyum lebor kome yea bila cakap pasal Projek Memikat Suami ni.. ehh.. ni bukan tajuk drama tu tau.. sebenarnya saya pun tak pernah tengok drama tu, cuma dengor2 tajuknya jelahh.. tak berkesempatan pun nak tengok derama kat tv.. ater sebuk bebenorrr.. ahaks! Haa.. ni ler dia nak share dengan uols nii.. mesti tak sabor kann.. saya nak share satu testimoni bagaimana Alfalfa ni dapat merapatkan keintiman suami isteri.. Jom baca perkongsian Pn Rashidah ni..


Haaa.. todiaaa.. amekaww.. sape taknak suami happy kan.. suamilah kita kena jaga betul-betul.. kang merajuk ke, memendam rasa ke.. kita jugak yang susah kan.. Uols toksah pikir banyak-banyak.. Alfalfa ni tengah ada promosi.. baik amik sebotol.. tengok caner .. test power uols kan.. Gitu.

Alfalfa ni ada 2 botol, satu saiz small, satu saiz large. Ramaiii yang amik saiz large sebab berbaloi dengan hasilnya..


Lots of Love..

 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe 


 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in