Monday, January 20, 2014

Pakaian lama kelihatan seperti baru. Bestnyaa dengan Shaklee Get Clean! :-)

Morning uols! Ewahh.. konon pagi bebenor ler hapdet blog ni yea.. hihi.. Dah selesai basuh pakaian semua, Yusuf pun dah breastfeed, dah tidur dah pun, barulah ada masa nak hapdet blog ni haa.. tapi harini cam tetiba nak cite pasal sabun basuh kain lah.. boleh ekk..

Saya ni memang bab2 cuci pakaian ni memang 'bercinta' sikittt.. haha.. kalau boleh nak suruh je baju2 dan kain2 tu berjalan sendiri masuk washing machine.. haha! Hover mak hokkey! Kadang2 yang mengecewakan saya, bila basuh, ada pakaian yang warnanya luntur.. nak cepat kan, semua sumbat sekali.. padanlah muka.. saya ni tak rajin bebenor.. so gitulah jadinya.. pastu bila basuh malam sebelum tidur, besok pagi nak sidai kadang2 pakaian bau masamm .. euwww tak suka tau! kenalah basuh sekali lagiiii.. padan muka sekali lagi konon nak cepat, jadi lambattt.. bila dah sidai lambat keringgg.. kena pulak cuaca tak menentu.. lama2 pakat tak lipat baju2 dan kain2 tu.. So, gitulah citenyaaa.. saya pasti ada ibu2 kat luar sana macam saya kannn.. kalau ada, anda mesti teruskan pembacaan anda... 


Sehinggalah saya mencuba rangkaian GET CLEAN Shaklee, sabun basuh dan fabric softener dia.. memang besttt.. sabun basuh dia guna sikit je tapi bersih-sebersihnyaa..! Fabric softener dia pun besttt.. guna sikit je, tapi wangiiiii.. kira kalau heavy load kat dalam mesin pun pakai sikit je.. memang jimaattt... inilah 'pembantu' saya semasa mencuci pakaian... memang besttt dua sekawan ni.. tak pernah menghampakan saya.. Bila guna 2 sekawan ni,

~ Pakaian lebih bersih, SANGAT BERSIH berbanding pencuci pakaian biasa yang ada di pasaran
~ Pencuci ni dan pelembutnya SAFE untuk pakaian baby saya, Yusuf. So takyah nak invest extra untuk beli detergent lain khas untuk baby saya.. jimatkan! 
~ Pelembutnya SANGAT WANGI dan lembut pada pakaian.. ohh saya suka bau wanginyaaa.. 
~ Pakaian cepat kering tau, elok sangatlah dengan cuaca yang tak menentu ni kan.. sat hujan, sat cerah..

~ Lagi satu, pakaian kita warnanya tak pudarrr... tak lusuhh... kekal cantik berserii, macam pakaian baru uols!

Bestnyaaa.. kerja-kerja membasuh pakaian menjadi lebih mudah uols dengan Get Clean! Dan ini bukan overclaim yea.. tapi, ini perkongsian daripada saya.. inilah kesannya bila menggunakan rangkaian pencuci pakaian Get Clean Shaklee. Berbaloi-baloi dengan uwangg muu.. ! :-)

Hubungi saya jika anda berkenan nak pinang dua sekawan kat atas tu yea.. ;-)


Lots of Love..


 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe 


 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in