Friday, January 17, 2014

Masalah keputihan? Usah pandang ringan sebab ianya boleh menjadi satu penyakit! Bertindak sebelum terlewat dengan Shaklee Alfalfa

Kalau nak cerita keberkesanan Alfalfa untuk mengatasi masalah keputihan ni pernah dah saya share testimoni sebelum ni.. Tapi, harini saya nak share lagi satu testimoni daripada Pn Azie yang mengalami masalah keputihan dan mengamalkan Shaklee Alfalfa selama setahun, AlhamduLILLAH, masalah keputihan semakin hilang.. sape taknak kan.. actually masalah keputihan ni kena cegah sebelum merebak takut nanti jadi satu penyakit.. tambah kita perempuan, Miss V kita tu perlu take care lebih ok.. Jom baca testimoni beliau..


Selain itu, suka saya kongsikan sekali lagi KHASIAT Alfalfa ni.. banyakk khasiatnyaa.. memang tidak terperi.. ewahh.. bukan untuk wanita sahaja, malah untuk lelaki juga.. 


Ayuh wanita sekalian yang mengalami masalah seperti Pn Azie ni saya sarankan bertindak segera sebelum masalah anda menjadi satu penyakit.  Hubungi saya naa.. :-)

Lots of Love..

 
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe 


 *Click here  to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in