Friday, December 20, 2013

Supplemen WAJIB untuk anda semua --> Omega-3

Dalam tak sedar, ada lagi 10 hari je tinggal sebelum OFFER Shaklee Omega Guard berakhir.. waduh..waduhh.. memang ramai yang amik.. sorang sampai 2-3 botol.. maklumlah SUPPLEMEN WAJIB uols! Kenapa Omega-3 ialah supplemen wajib untuk kita semua tak kiralah dari baby dalam kandungan sehinggalah ke orang tua.. Jom baca ni..

Antara suplemen yang wajib kita consume setiap hari, yang sangat penting adalah protein ( time tu dia mention Cinch) dan satu lagi iaitu Omega Guard. Kenapa protin dan omega? Kerana kedua2nya badan kita tak boleh nak hasilkan..Asid amino perlu (Protin) dan asid lemak Omega 3 .. Kedua2nya tak mampu dihasilkan oleh badan dan perlu diambil dari diet harian ataupun suplemen. Saya akui kenyataan beliau, dalam banyak2 Vitamin, ini satu2nya vitamin yang kami tiga beranak consume.. kira sorang sebotol lah sebulan.. OmegaGuard Shaklee sangat istimewa kerana ia lengkap dengan 7 jenis asid lemak OMEGA 3 yang perlu oleh badan iaitu DHA, EPA,HPA,ETA, SDA, DPA,ALA

Secara ringkasnya saya dan keluarga yang saya sayang sangat sangat perlukan Omega -3. Kenapa? Kerana Omega 3 penting dalam menyokong perkembangan otak  dan juga sangat membantu mengurangkan penyakit2 berbahaya seperti Alzheimers, Depression, Diabetes, Sakit jantung, Cancer. Arthritis, ADHD.. Omega 3 terbukti membantu sistem saraf, membaiki sistem hormon, melancarkan aliran darah dalam jantung dan juga merupakan anti inflamasi yang dapat mengurangkan kesakitan pada sendi. Dan satu lagi oh ya kerana anak saya si faiz kurang makan sayur.. eh bukan kurang tapi tak makan langsung. jadi kenalah bagi beliau suplemen yang kaya dengan Omega 3. 


"Sabtu lepas balik kampung, mak angkat tegur Fai..."muka awak cantik sekarang, kulit nampak merah..."
kembang sekejap bila mak puji. hihi...Alhamdulillah.. kesan KONSISTEN makan Omega Guard Shaklee.. Omega Guard Shaklee membantu MELICINKAN SALUR DARAH dan membantu MELANCARKAN PEREDARAN DARAH. Sebab tu lah kulit muka nampak kemerah-merahan... Bakal-bakal pengantin boleh la cuba Omega Guard ni, kasi naik seri muka tu :-))

Okeylah semua sekian cerita hari ini.. Kalau anda rasa anda perlukan suplemen dan tak tahu nak mulakan dengan yang mana satu.. Apa kata mulakan dengan protin (ESP) dan juga OmegaGuard.

Dua supplemen WAJIB dah tentu ESP dan Omega GUard.. ;-)

Lots of Love..



Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Fanpage: UmmiIrfan Online Shoppe


*Click here to order.
**Hubungi Wakil COD kami jika berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee secara terus.


>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini <<

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in